puce H1 Geld-Kansspel.be

Ladbrokes.be biedt een pakket aan van € 5.000.000,00 aan voor het WK 2014!

Woensdag 11 juni, 2014

WK-Miljonairscoupons om miljonair te kunnen worden
Met Labrokes.be kun je dit WK miljonair worden. Er zijn namelijk 5 speciale WK-coupons beschikbaar. Deze coupons hebben allen een waarde van € 1.000.000,00. Wil jij kans maken op de uitbetaling van de waarde van deze coupons? Dan zul je als deelnemer alle winnende selecties correct moeten voorspellen. Vanaf 2 juni 2014 is deze promotie ook beschikbaar in alle Ladbrokes agentschappen.

Wil jij kans maken om miljonair te worden? Dan zul je aan de Algemene Voorwaarden moeten voldoen.

Algemene Voorwaarden van deze actie

Er zijn 5 speciale WK-coupons beschikbaar. Deze hebben allen een waarde van € 1.000.000,00. Je wedcoupon verschijnt wanneer je de 20 selecties hebt gekozen. Deze zijn van toepassing op coupon 1 en 2. Daarnaast moet je 10 selecties kiezen voor coupon 3 en 4. Coupon 5 verschijnt pas wanneer de groepsfase voorbij. Onthoud dus goed dat coupon 5 pas beschikbaar is na de groepsfase.

Je kunt de WK-coupons vinden op Ladbrokes.be.

De regels en eisen van elke WK-coupon

Natuurlijk heeft elke WK-coupon aparte eisen en regels. Wanneer je deze wilt weten, dan kun je op de onderstaande links klikken. Uiteraard moet je aan alle voorwaarden voldoen van elke coupon om kans te maken op de prijs van de coupon.

Elke coupon heeft een vaste inzet van € 2,00. Je zult daarom dit exacte bedrag moeten invoeren om je wed coupon te kunnen bevestigen. Voer je een bedrag in van meer of minder dan € 2,00, dan zal je weddenschap niet worden geaccepteerd. Datzelfde geldt ook voor de Gratis Weddenschappen.

Bepaal zelf hoe vaak je meedoet

De coupons dienen altijd voor de aftrap van de wedstrijden te worden ingediend. Je mag zelf bepalen hoe vaak je mee doet. Voor elke coupon heb je de keuze tot 25 selecties. Op basis van de € 2,00 vaste inzet wordt het totaal berekend. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van je weddenschap, dan kun je deze volgen via "Mijn account" en je wedgeschiedenis.

Je kunt deze aanbieding niet verkrijgen via Ladbrokes Mobile. Algemene regels staan vermeld in het BVWK-Reglement en in de Algemene Voorwaarden van de website.

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook