puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Anderlecht x Charleroi 11 september 2016

Zaterdag 10 september, 2016

Anderlecht x Charleroi
Anderlecht tegen Charleroi zou in de meeste gevallen geen opvallende affiche zijn. Maar na vijf speeldagen in de Jupiler Pro League betekent deze wedstrijd al meteen een clash met als inzet de leidersplaats. Charleroi staat momenteel immers alleen aan de leiding, hoewel de Brusselaars slechts twee punten minder tellen.

Anderlecht: povere start

Anderlecht is een club met traditie en kan zich nooit een overgangsjaar permitteren. Nochtans was het vorig seizoen al duidelijk dat er een nieuw team moest gebouwd worden. Met René Weiler als nieuwe coach was de opdracht meteen duidelijk. Van Anderlecht opnieuw een echte ploeg maken en tegelijk meestrijden voor de titel. Toch kenden de Brusselaars geen al te beste competitiestart. Het behaalde slechts negen punten in vijf wedstrijden en moet op die manier zo ook Charleroi laten voorgaan. Toch kan de coach nog een excuus inroepen. In augustus lag de transfercaroussel niet stil en terwijl de spelers aan een transfer nog denken toch resultaat halen is voor geen enkele coach mogelijk. Wellicht zal Weiler nu dan ook opgelucht zijn dat de transferperiode is verstreken en de resterende spelers hun aandacht nu kunnen richten op de competitie.

Charleroi: verrassend aan de leiding

Charleroi toonde de voorbije jaren al een aantal keer met sterke resultaten dat het over een sterk team beschikt. Dat ze nu helemaal bovenaan het klassement staan mag dan wel een verrassing zijn, toch is het een bevestiging van hun sterkte. Charleroi verloor nog niet maar speelde wel tweemaal gelijk, tegen thuis tegen Gent en op Standard. Met een uitwedstrijd tegen Anderlecht zullen ze nu eens kunnen tonen wat ze echt waard zijn. Waar David Pollet vorig jaar nog moeilijk tot scoren toekwam, lijkt hij nu de netten wel te vinden. Het zou wel eens kunnen dat dit de missende schakel van dit Charleroi was.

Anderlecht wint met thuisvoordeel

Niet dat we echt al versteld hebben gestaan van dit Anderlecht maar de recordkampioen mag in een thuiswedstrijd nooit verliezen van een rechtstreekse concurrent. Daarnaast wachten de supporters van paarswit ondertussen ook al enkele seizoenen op een nieuwe titel waardoor de druk alleen maar groter wordt. Hoewel dit voor Charleroi geen ramp zal betekenen zien we dus Anderlecht met een klein verschil de leidersplaats overnemen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Charleroi :

  Anderlecht Nul Charleroi
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.6 3.85 5.15
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.666 4 5.5
Bet777 >> Wedden op Bet777 1.62 3.85 5.15
Unibet >> Wedden op Unibet 1.62 4 5.5
bWin >> Wedden op bwin 1.65 3.6 5.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.65 3.77 4.83
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.65 3.77 4.83
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 1.65 3.77 4.83
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 1.65 4 5.1
Bingoal >> Wedden op Bingoal 1.65 4 5.15
BetCenter >> Wedden op Betcenter 1.55 4 5.5
Betclic >> Wedden op Betclic 1.6 3.7 5
BetWay >> Wedden op BetWay 1.61 4 5.25

Anderlecht x Charleroi zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook