puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Luxemburg Een WK-oefenwedstrijd op 26 mei 2014

Vrijdag 23 mei, 2014

België x Luxemburg
In de aanloop naar de WK spelen de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen buurland Luxemburg. Wie deze wedstrijd zal winnen is duidelijk. Het gaat er meer om te zien hoever de Belgen zijn bij de aanstaande aftrap van hun eerste WK wedstrijd tegen Algerije.

Hoeveel doelpunten?

De basisvraag bij een wedstrijd tussen België en Luxemburg is natuurlijk met hoeveel doelpunten verschil de Rode Duivels zullen winnen? Niemand verwacht een wedstrijd zoals op 25 oktober 1989 toen de Luxemburgers met opgeheven hoofd het veld konden verlaten aangezien de eindstand 1-1 was.

Het Belgische team onder de leiding van Vincent Kompany en Jan Vertonghen zal vanaf de aftrap voor winst gaan. Op zoek naar veel uitgespeelde doelpunten. Dat heeft te maken met de visie op voetbal van coach Marc Wilmots, die in zijn actieve jaren graag ook de aanval zocht.

Waar staan we?

Net als de andere WK teams is ook België nog bezig met de voorbereiding. Maar er kan toch geen twijfel bestaan aan de opstelling. Het succesvolle team dat de voorronde met 26 punten afsloot, zal vermoedelijk zonder veel wijzigingen oplopen.

Luxemburg kan daar twee dingen tegenover stellen. Op de eerste plaats veel ijver en inzet. Hoelang de over het algemeen amateur voetballers dat kunnen volhouden is nooit helemaal duidelijk. Veel hangt af van het verloop van de wedstrijd.

Het tweede dat de Luxemburgers kunnen doen is fair spelen, zodat er geen blessures ontstaan die de Rode Duivels duur kunnen komen te staan. Vermoedelijk zullen een paar wisselspelers worden uitgeprobeerd en zal het Belgische elftal iets terughoudender spelen. Ook met als reden blessures te voorkomen.

De wedstrijd

Natuurlijk wordt het een heel eenzijdige wedstrijd waarbij België de aanval zoekt en Luxemburg voor het eigen doelgebied blijft hangen om zo lang als mogelijk de nul te houden en vanaf het eerste doelpunt te trachten niet te hoog te verliezen.

Dit eenzijdige beeld van een wedstrijd kan soms bijdragen tot twijfels bij de aanvallende partij, waardoor men de goal niet vindt en steeds gehaaster begint te spelen. Het is bekend dat favoriete elftallen heel vaak tegen zich zelf beginnen te spelen als het niet lukt om relatief snel te scoren.

De kans dat dit bij deze wedstrijd ook zal gebeuren is klein, heel klein. België loopt over de tegenpartij heen en zal de aanhangers een leuke avond bezorgen. Daar is iedereen van overtuigd, ook het Luxemburgse elftal.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Luxemburg :

 
België
Gelijkspel
Luxemburg
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.04 14 41
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.05 12 22
Unibet >> Wedden op Unibet 1.05 13 35
bWin >> Wedden op bwin 1.05 12 23
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.04 12 27
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.05 12 22

België x Luxemburg zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook