puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Cyprus x België 6 september 20u45 (Wereldkampioenschap)

Vrijdag 2 september, 2016

Cyprus x België
Op 6 september trappen in Cyprus de Rode Duivels hun kwalificatiecampagne voor het WK 2018 af tegen de voetbaldwerg Cyprus. Voor de Belgen is het al meteen een must win. Cyprus daarentegen zal bij zowat iedereen de verre underdog zijn en heeft absoluut niets te verliezen tegen één van de beste teams ter wereld.

Cyprus: mentaliteit boven

Het nationale elftal van Cyprus bestaat voor 95% uit spelers die komen uit de eigen competitie en nauwelijks echte internationale ervaring hebben. Er zijn dan ook geen sterren in het elftal en eigenlijk bar weinig talent. De weinige spelers die in het buitenland spelen zijn ofwel bankzitters bij hun club (Kastanos bij Juventus) of spelen op lager niveau (Demetriou bij Wallsall). Wat de Cyprioten wel te over hebben is mentaliteit en werkkracht. Bovendien bestaat het team quasi uitsluitend uit spelers van de grootmachten van de eigen competitie: APOEL Nicosia en AEK Larnaca. Ingespeeld op elkaar zijn ze dus wel degelijk te noemen. Dat die stevige mentaliteit de Rode Duivels in de problemen kan brengen bleek overigens al eerder. Waar het in België een echte walk-over was met zware 5 – 0 cijfers was de match in Cyprus exact een jaar terug voor de EK-kwalificatie een zwaarbevochten wedstrijd die maar nipt met 0 – 1 winnend afgesloten werd door de Belgen. De grote zwakte van dit Cyprus is dan ook het gebrek aan vuurkracht en spelers die een wedstrijd open kunnen gooien. De sterkte is het team.

De Rode Duivels: baden in talent

De Rode Duivels zijn misschien wel de meest talentrijke ploeg op aarde. Ondanks al dat talent blijven de prestaties echter vaak ondermaats. Vandaar ook dat oefenmeester Wilmots kon beschikken na het EK en met Martinez een nieuwe bondscoach werd aangetrokken. Om echt zijn hand te zien komt de wedstrijd tegen Cyprus echter nog te vroeg. De Rode Duivels hebben een ontzettend sterk middenveld en keepers van absolute wereldklasse. De verdediging is ver boven de middelmaat en ook de aanvallers zijn gegeerd wild op de transfermarkt. Heel wat Duivels kan je dan ook terugvinden op Engelse velden. Het gevaar voor de Belgen? Dat ze er wederom niet in slagen een defensieve tegenstander te ontwrichten.

Het verdict

Een gesloten wedstrijd met een Cyprus dat naar achteren kruipt valt zeker en vast te verwachten. De Belgen hebben echter veel meer talent in huis en aan het eind van de dag geeft dat de doorslag: België wint.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Cyprus en België :

  Cyprus Nul België
BetFirst >> Wedden op betFirst 9.75 5.05 1.3
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 9.5 4.75 1.333
Bet777 >> Wedden op Bet777 10 5.1 1.3
Unibet >> Wedden op Unibet 9.25 4.85 1.33
bWin >> Wedden op bwin 8.75 5 1.33
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 10.3 4.68 1.34
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 10.3 4.68 1.34
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 10.3 4.68 1.34
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 9.5 4.9 1.31
Bingoal >> Wedden op Bingoal 9.75 5 1.34
BetCenter >> Wedden op Betcenter 8.75 4.5 1.3
Betclic >> Wedden op Betclic 10 4.75 1.3
BetWay >> Wedden op BetWay 10 4.75 1.35

Cyprus x België zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

Ajax x Besiktas

Pronostiek Ajax x Besiktas 28 September 2021

Ajax x Besiktas : Dinsdag 28 september, 2021 om 21u00 [ Champions League ]

Het Champions League-duel tussen Ajax en Besiktas is er een waar men in Amsterdam watertandend naar uitkijkt. De Ajacieden walsen momenteel niet alleen in de Eredivisie over de tegenstanders heen, maa...

 
 
rss twitter Facebook Facebook