puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Eupen x Oostende 10 september 2016

Vrijdag 9 september, 2016

Eupen x Oostende
Geen ploeg die meer enthousiasme uitstraalt dan KV Oostende. Het 'wereldploegsje' van Marc Coucke is een garantie voor leuke wedstrijden en de laatste twee jaar ook goede resultaten. De kustploeg gaat op zijn elan van vorig seizoen voort en nestelt zich inmiddels al veilig op een Playoff 1 plaats. Eupen is als nieuwkomer op zoek naar de broodnodige punten om zich boven de degradatiezone te hijsen.

Eupen: enkel behoud telt

Eupen verzekerde zich van een plaats in de eerste klasse door het feit dat de kampioen van tweede klasse, Brussels, niet aan een licentie wist te geraken. Hoewel Eupen al ervaring heeft in de hoogste klasse zal het maar een doelstelling hebben dit seizoen: het behoud. Hiervoor zal het vooral in zijn thuiswedstrijden op zoek gaan naar de punten om deze te verzekeren. Het team van Jordi Condom Aulí zit momenteel op koers maar ook niet meer dan dat. Het haalde vier punten in zijn eerste vijf wedstrijden en wist te verrassen tegen Anderlecht door een punt thuis te houden.

Oostende: op zoek naar Playoff 1

Oostende haalde vorige seizoen oververdiend een plaats bij de beste zes. Helaas sloeg de vermoeidheid dan toe en wist het niet meer te verrassen tegen de toppers van onze competitie. Dit jaar wisten ze zich echter te versterken met onder andere Silvio Proto en willen ze hun prestatie van vorig seizoen evenaren. Met tien punten uit vijf wedstrijden en een vierde plaats als gevolg lijken ze prima op schema te zitten. Het team van Yves Vanderhaeghe scoort makkelijk maar laat zich soms nog eens te veel vangen tegen de 'kleinere ploegen'.

Oostende wint

En kleinere ploegen, daar hoort ook Eupen bij. De nieuwkomer in de eerste klasse zal zich dubbel plooien om de punten thuis te houden. Toch verwachten we dat KV Oostende daar een antwoord op vindt. Oostende won dit seizoen al thuis tegen Club Brugge en lijkt met een stuk meer ervaring voor de dag te komen. Wellicht zal die ervaring zijn nut hebben in het ontwrichten van elftallen als Eupen waar ze vorig jaar nog moeite mee zouden hebben gehad. De kustploeg is op zoek naar een sterke campagne en dan hoort een misstap tegen een degradatiekandidaat daar niet bij.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Eupen en Oostende :

  Eupen Nul Oostende
BetFirst >> Wedden op betFirst 2.75 3.45 2.35
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 2.8 3.7 2.4
Bet777 >> Wedden op Bet777 2.75 3.5 2.4
Unibet >> Wedden op Unibet 2.8 3.6 2.4
bWin >> Wedden op bwin 2.75 3.4 2.45
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 2.67 3.51 2.38
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 2.67 3.51 2.38
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 2.67 3.51 2.38
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 2.77 3.5 2.45
Bingoal >> Wedden op Bingoal 2.8 3.5 2.45
BetCenter >> Wedden op Betcenter 2.75 3.3 2.4
Betclic >> Wedden op Betclic 2.7 3.3 2.4
BetWay >> Wedden op BetWay 2.8 3.5 2.4

Eupen x Oostende zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook