puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Gent x Lokeren 11 september 2016

Zaterdag 10 september, 2016

Gent x Lokeren
AA Gent die het opneemt tegen Sporting Lokeren mag dan wel geen topaffiche zijn, toch heeft deze derby een inzet waarbij het om meer draait dan de drie punten. Toegegeven voor een club als AA Gent zal het vooral de drie punten zijn die tellen zodat ze kunnen aanklampen bij de top zes. Lokeren daarentegen zal de drie punten vooral willen afsnoepen om zijn positie in de middenmoot steviger te stellen.

AA Gent: aanklampen bij de top zes

Twee jaar geleden behaalde AA Gent nog de landstitel en zelfs vorig seizoen nog beleefde het team en zijn supporters een sprookje door vanuit de groepsfase van de Champions League door te stoten naar de achtste finales. Het mag de voetballiefhebber dan vreemd lijken dat de Oost-Vlaamse club momenteel slechts op een zesde plaats staat gerangschikt. Toch heeft coach Hein Vanhaezebroek een geldig excuus. AA Gent verloor nog geen enkele keer ondanks het zware programma die het te verwerken heeft gekregen. Het speelde onder meer op verplaatsing tegen leider Charleroi, RSC Anderlecht en klopte thuis het Racing Genk van Peter Maes. Slechte resultaten kun je dit niet noemen en het lijkt dus maar een mum van tijd te duren vooraleer AA Gent terug op de positie staat waar het hoort.

Lokeren: veilig in de middenmoot

De voorbije jaren kon Sporting Lokeren zich een aantal keer manifesteren in de top van het klassement waar het een plaats bij de beste zes wist te bemachtigen. Deze ambitie lijkt er dit jaar niet in te zitten. Niet alleen is er een sterke concurrent maar het team van Georges Leekens lijkt niet sterk genoeg om beter te presteren dan een veilige plaats in de middenmoot. Met twee overwinningen uit de eerste vijf wedstrijden staat het op een tiende plaats tussen Standard en Club Brugge. Het verloor thuis enkel tegen Genk en kan voor de rest op een perfecte thuisreputatie rekenen.

AA Gent nestelt zich in de top zes

We hoeven zelfs het thuisvoordeel nog niet mee te rekenen om de zege aan AA Gent toe te schrijven. Qua kwaliteit steekt de spelersgroep van Hein Vanhaezebroeck erbovenuit en lijkt er dan ook niets hen een overwinning in de weg te staan. Lokeren zal zijn punten vooral moeten halen uit zijn thuiswedstrijden.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Gent en Lokeren :

  Gent Nul Lokeren
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.4 4.3 7
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.444 4.5 7.5
Bet777 >> Wedden op Bet777 1.4 4.5 7
Unibet >> Wedden op Unibet 1.42 4.65 7.5
bWin >> Wedden op bwin 1.4 4.6 7
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.43 4.22 6.86
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.43 4.22 6.86
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 1.43 4.22 6.86
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 1.45 4.6 7
Bingoal >> Wedden op Bingoal 1.45 4.6 6.95
BetCenter >> Wedden op Betcenter 1.5 4 6.1
Betclic >> Wedden op Betclic 1.4 4.25 7.25
BetWay >> Wedden op BetWay 1.45 4.33 7

Gent x Lokeren zal Plaats : Ghelamco Arena. Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000, Gent, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook