puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KV Mechelen - Sint Truiden 10 september 2016

Vrijdag 9 september, 2016

KV Mechelen - Sint Truiden
Op speeldag zes van de Jupiler Pro League nemen KV Mechelen en Sint-Truiden het tegen elkaar op. Wellicht zal de neutrale voetbaltoeschouwer niet wakker liggen van deze affiche maar dat maakt er de drie punten voor beide clubs niet minder belangrijk op. Zowel KV Mechelen als STVV willen een veilig seizoen in de middenmoot tegemoet gaan en kunnen de drie punten dus goed gebruiken.

KV Mechelen: ploeg zonder trainer

Bij de meeste clubs zouden gebeurtenissen zoals bij KV Mechelen voor heel wat extra druk en instabiliteit zorgen maar niet bij KV Mechelen. Standard bedankte Yannick Ferrera voor zijn diensten en nam Jankovic van KV Mechelen weg waardoor het nu zonder trainer zit. Het is het lot van een kleine club die jaar in jaar uit sterke resultaten neerzet. Ook nu kan KV Mechelen terugblikken op een sterke competitiestart. Met acht punten uit vijf wedstrijden staat het op een knappe zevende plek, net onder AA Gent. Momenteel laat het nog topteams als Club Brugge en Standard achter zich. Het verloor enkel nog maar thuis tegen de regerende landskampioen Club Brugge en kent voor de rest een vlekkeloos parcours.

Sint Truiden: strijd om behoud

Sint Truiden is een club die sinds het in eerste klasse zit nog nooit is verwikkeld geweest in een ferme degradatiestrijd. Ieder seizoen vestigt het zich vrij anoniem in de middenmoot waar het een vrij rustig seizoen kent. Ondanks dat het nu slecht vier punten telt staat het nog in de veilige zone. Toch kunnen ze zeker niet op hun gemak zijn bij de Limburgers want op een wedstrijd tegen Anderlecht na kende het nu ook niet het moeilijkste programma. Het valt dus af te wachten welke richting hun seizoen uitgaat. Zodra Westerlo en Moeskroen Peruwelz punten beginnen te pakken zal de druk stilaan toenemen.

KV Mechelen versterkt zijn positie

Ondanks een klein kwalitatief voordeel voor KV Mechelen zijn beide teams aan elkaar gewaagd. We verwachten dat Sint Truiden zal stijgen in het klassement maar vrezen dat het thuisvoordeel voor KV Mechelen deze wedstrijd zal beslissen. KV Mechelen is immers gekend voor zijn sterke thuisreputatie en zit in de goede flow na de sterke start.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en Sint Truiden :

  KV Mechelen Nul Sint Truiden
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.86 3.45 4
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.9 3.7 4
Bet777 >> Wedden op Bet777 1.86 3.45 4
Unibet >> Wedden op Unibet 1.9 3.65 4
bWin >> Wedden op bwin 1.83 3.6 4.1
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.86 3.51 3.87
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.86 3.51 3.87
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 1.86 3.51 3.87
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 1.93 3.55 3.95
Bingoal >> Wedden op Bingoal 1.94 3.55 3.95
BetCenter >> Wedden op Betcenter 1.75 3.5 4.5
Betclic >> Wedden op Betclic 1.82 3.4 4
BetWay >> Wedden op BetWay 1.9 3.5 4

KV Mechelen - Sint Truiden zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook