puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Kortrijk - Westerlo 10 september 2016

Vrijdag 9 september, 2016

Kortrijk - Westerlo
Kortrijk tegen Westerlo zal nooit een wedstrijd zijn waarvoor de neutrale voetballiefhebber zal beginnen likkebaarden maar dat maakt de drie punten in deze wedstrijd er niet minder belangrijk op. Kortrijk hoopt misschien stiekem op een plaats bij de beste zes terwijl Westerlo vooral de drie punten nodig heeft in de strijd tegen de degradatie.

KV Kortrijk: middenmoot

KV Kortrijk kent altijd een vrij rustig seizoen waarin het zich redelijk makkelijk weet te manifesteren in de middenmoot van het klassement. Daarin kent het vooral uitschieters door te stunten tegen topclubs zoals het dit seizoen al eerder deed tegen landskampioen Club Brugge. Op de zware nederlaag tegen RSC Anderlecht na, kennen de West-Vlamingen een goede seizoensstart waarbij het acht punten haalde uit de eerste vijf wedstrijden. Hierin verloor het enkel tegen Anderlecht maar speelde het wel telkens gelijk tegen KV Mechelen en AA Gent. Stiekem zal coach Bart Van Lancker misschien hopen op een plaats in Playoff 1 maar dan zal het geen punten mogen verliezen tegen de kleinere teams.

Westerlo: strijden tegen degradatie

Sinds zijn terugkomst in de eerste klasse strijdt Westerlo steeds tegen de degradatie en weet het telkens maar nipt het behoud te verzekeren. Met slechts één punt uit de eerste vijf wedstrijden en een daarbij horende laatste plaats lijkt het dit jaar niet anders te zullen worden. De Kempense ploeg speelde op de openingsspeeldag gelijk tegen Standard maar wist sindsdien geen enkel punt meer te pakken. Zo verloor het al een cruciale thuiswedstrijd tegen concurrent Eupen waardoor het moraal snel zakt in de spelersgroep. Het lijkt maar de vraag of coach Bob Peeters de winnaarsmentaliteit in de spelersgroep kan overbrengen of of zijn lot zal bezegeld worden in een van de komende weken.

KV Kortrijk bevestigt thuisreputatie

KV Kortrijk kent een thuisreputatie waar de meeste clubs van dromen. Geen enkele topclub reist immers graag af naar deze hoek in West-Vlaanderen en vaak keren ze ook met lege handen terug. Hoewel het van KV Kortrijk geweten is dat ze altijd meer kunnen tegen de topclubs zien we ze ook hier geen punten verliezen tegen de rode lantaarn. Westerlo lijkt in een moeilijke situatie te zitten en zal het vooral van zijn thuiswedstrijden moeten hebben.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Kortrijk en Westerlo :

  Kortrijk Nul Westerlo
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.55 3.95 5.6
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.615 4 6
Bet777 >> Wedden op Bet777 1.57 3.95 5.65
Unibet >> Wedden op Unibet 1.56 4.2 5.8
bWin >> Wedden op bwin 1.57 4 5.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.58 3.93 5.17
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.58 3.93 5.17
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 1.58 3.93 5.17
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 1.58 4.2 5.6
Bingoal >> Wedden op Bingoal 1.58 4.2 5.55
BetCenter >> Wedden op Betcenter 1.55 3.9 5.6
Betclic >> Wedden op Betclic 1.55 3.8 5.5
BetWay >> Wedden op BetWay 1.57 4 5.75

Kortrijk - Westerlo zal Plaats : Guldensporenstadion. Moorseelsestraat 111B, 8500, Kortrijk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook