puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Moeskroen Peruwelz - Zulte Waregem 10 september 2016

Vrijdag 9 september, 2016

Moeskroen Peruwelz x Zulte Waregem
Voor Moeskroen Peruwelz werd een betere campagne voorspeld dan waar ze momenteel aan bezig zijn. Zulte Waregem daarentegen zet sterke resultaten neer en ziet met een voorlopige tweede plaats zijn ambitie op een plaats in Playoff 1 waarheid worden. Toch zou het niet de eerste keer zijn dat de West-Vlamingen in dergelijke wedstrijden een misstap begaan.

Moeskroen Peruwelz: strijd tegen degradatie

Er waren voetbalkenners die Moeskroen Peruwelz een zelfde sprookje voorschreven als Leicester City in Engeland vorig seizoen. Vijf wedstrijden verder moeten deze kenners hun woorden al terug intrekken. Met drie punten staat het net boven de degradatiezone en lijkt het een campagne waarin het zal moeten strijden voor het behoud niet meer te kunnen ontlopen. Toegegeven, als je het huidige klassement bekijkt dan waren de eerste wedstrijden van Moeskroen geen makkelijke opdracht. Daarin moest het het opnemen tegen RSC Anderlecht, Charleroi en KV Oostende en verloor het drie keer. De trend leek meteen gezet. Ook nu kijken ze met Zulte Waregem een moeilijke tegenstander uit de top van het klassement in de ogen.

Zulte Waregem: Playoff 1 als doelstelling

Het lijken dure plaatsen te worden voor Playoff 1 dit seizoen. Zulte Waregem bevestigt zijn ambitie met sterke resultaten en behaalde tot nog toe tien punten en verloor enkel op het veld van Racing Genk, een andere Playoff 1 kandidaat. Coach Franky Dury is een meester in het smeden van een sterk elftal dat sprankelend voetbal op de mat legt. In de eerste jaren na de invoering van het Playoff systeem wist het zich altijd in de hogere regionen te nestelen en slaagde het er ooit net niet in om de landstitel te pakken. Ook nu lijkt Dury over een erg sterk elftal te beschikken en vragen kenners en supporters zich af waar de grenzen liggen. Dat de West-Vlamingen geen topclub zijn ligt vaak aan de mindere resultaten die het soms haalt tegen de kleinere clubs. Vaak is het sterker tegen de echte topclubs waar ze het spel niet moeten maken.

Zulte Waregem wint en blijft bovenaan

Uit ervaring leert men en ook hier zal dat zijn nut hebben. Zulte Waregem zien we dan ook als favoriet in deze wedstrijd. De speler in vorm is Mbaye Leye die ondanks zijn leeftijd nog steeds het team naar een hoger niveau tilt.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Moeskroen Peruwelz en Zulte Waregem :

  Moeskroen Peruwelz Nul Zulte Waregem
BetFirst >> Wedden op betFirst 2.65 3.25 2.55
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 2.8 3.4 2.6
Bet777 >> Wedden op Bet777 2.7 3.3 2.55
Unibet >> Wedden op Unibet 2.8 3.5 2.45
bWin >> Wedden op bwin 2.6 3.3 2.6
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 2.59 3.4 2.5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 2.59 3.4 2.5
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 2.59 3.4 2.5
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 2.67 3.35 2.62
Bingoal >> Wedden op Bingoal 2.7 3.35 2.65
BetCenter >> Wedden op Betcenter 2.6 3.2 2.6
Betclic >> Wedden op Betclic 2.65 3.1 2.5
BetWay >> Wedden op BetWay 2.6 3.4 2.62

Moeskroen Peruwelz x Zulte Waregem zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook