puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Waasland-Beveren x Club Brugge 9 september 2016

Vrijdag 9 september, 2016

Waasland-Beveren x Club Brugge
Na meer dan een decennia mag Club Brugge nog eindelijk eens de landstitel beet hebben, toch wacht hen nu de grootste uitdaging: het bevestigen. Wanneer een club de landstitel behaalt heeft het het seizoen erop altijd moeite om deze prestatie te evenaren. Ook bij Club Brugge lijkt na een moeilijke start in de competitie dit een echte uitdaging te worden.

Waasland-Beveren: behoud als ambitie

Waasland-Beveren is een club die ieder jaar maar een enkele doelstelling stelt: zich verzekeren van het behoud. In het verleden wisten de Waaslanders echter al punten af te snoepen van Club Brugge en ook dit jaar hebben ze al verrast met een gelijkspel in en tegen Racing Genk. Toch mag het momenteel nog niet echt baten. Met slechts twee punten staat het op een teleurstellende voorlaatste plaats. Coach Stijn Vreven zal zijn winnaarsmentaliteit moeten proberen over te brengen op zijn spelersgroep om deze situatie recht te krijgen. Of dit zal lukken in een thuiswedstrijd tegen Club Brugge is nog maar de vraag.

Club Brugge: op zoek naar bevestiging

Het is de vloek van iedere kampioen. Het seizoen na een landstitel is altijd veel moeilijker. Met meer gemotiveerde teams die punten willen sprokkelen tegen de regerende kampioen is het altijd moeilijk voetballen. Dat blijkt ook uit de magere start van Club Brugge waarbij het slechts zeven punten haalde uit vijf wedstrijden en hiermee op een teleurstellende negende plaats staat. Nochtans slaagde de club erin om wondertrainer Michel Preudhomme te overtuigen om nog een jaar langer als coach van Club Brugge verder te werken en wist het hun spelerskern te behouden. Met de eerste groepswedstrijd in de Champions League tegen de Engelse kampioen Leicester City in het verschiet zal de aandacht van de spelersgroep wellicht ook al wat verder liggen dan bij Waasland-Beveren.

Club Brugge: nipte overwinning

Op papier mag het overduidelijk zijn. Club Brugge heeft een veel sterker elftal dan Waasland-Beveren maar de wedstrijd wordt uiteraard op gras gespeeld en in de huidige vorm dat de landskampioen zit zal het toch niet met het volle vertrouwen naar het Waasland afreizen. Toch zien we Club Brugge hun povere prestaties wat opblinken met de volle drie punten. Al is het maar om vol vertrouwen hun eerste Europese wedstrijd te kunnen afwerken.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Club Brugge :

  Waasland-Beveren Nul Club Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst 6.3 4.3 1.48
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 6.5 4.5 1.5
Bet777 >> Wedden op Bet777 6.35 4.3 1.48
Unibet >> Wedden op Unibet 6.6 4.5 1.48
bWin >> Wedden op bwin 6.5 4.5 1.44
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 5.9 4.11 1.5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 5.9 4.11 1.5
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 5.9 4.11 1.5
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 6.2 4.4 1.51
Bingoal >> Wedden op Bingoal 6.2 4.4 1.51
BetCenter >> Wedden op Betcenter 6.1 4 1.5
Betclic >> Wedden op Betclic 6.25 4.1 1.45
BetWay >> Wedden op BetWay 7 4.25 1.45

Waasland-Beveren x Club Brugge zal Plaats : Freethiel. 9120, Beveren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook