puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Ajax - APOEL 10 december 2014 om 20u45

Dinsdag 9 december, 2014

Ajax - APOEL
Een plekje in de tweede ronde van de Europa League is wat op het spel zal staan wanneer Ajax en APOEL het tegen elkaar opnemen in de laatste groepswedstrijd in de Champions League. De beide teams hebben enigszins teleurstellend gepresteerd in Groep F, hoewel dat niet zo verrassend is gezien de aanwezigheid van topclubs FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Het totale aantal punten dat door Ajax en APOEL is verzameld in deze groepsfase is drie, waarvan twee door de club uit Amsterdam. Dit lichte voordeel betekent dat Ajax in de eigen ArenA genoeg zal hebben aan een gelijkspel.

Ajax

Ajax' vorm is niet om over naar huis te schrijven. Het team van Frank de Boer speelt in Europa geen rol van betekenis en ook in de Eredivisie lijkt een herhaling van het landskampioenschap van de afgelopen vier jaar een lastige dobber te worden. Van de 14 gespeelde wedstrijden wist Ajax er negen te winnen. In thuiswedstrijden doet Ajax het iets beter met vijf overwinningen in zeven wedstrijden. De Amsterdammers scoren thuis ook meer en weten vaker de nul te houden wanneer ze in eigen stadion spelen.
Ajax zal het tegen APOEL waarschijnlijk zonder Nicolai Boilesen moeten doen. De Deen liep tegen PSG een blessure op en zal niet op tijd fit zijn.

APOEL

APOEL wist in vijf wedstrijden in de groepsfase maar één puntje te sprokkelen, in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Op nationaal niveau staat de club uit Nicosia op de eerste plaats in de competitie maar de huidige vorm is niet erg overtuigend. In november won de huidige landskampioen twee wedstrijden maar werd het ook twee maal op een gelijkspel gehouden.

Voorspelling

Ajax zal zich in deze cruciale wedstrijd moeten richten op het in toom houden van de aanvallende kwaliteiten van de Braziliaan Gustavo Manduca en de Argentijn Tomás De Vincenti. Vooral de laatste maakte in de Champions League veel indruk door drie maal doel te treffen. Bij de thuisploeg zullen Arkadiusz Milik en Lasse Schöne voor de doelpunten moeten zorgen.

Op Cyprus was Ajax duidelijk de betere ploeg maar wist APOEL een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Dit zal in Amsterdam waarschijnlijk niet gebeuren. In eigen huis zal Ajax sneller en vaker aan durven te vallen en beter gebruik kunnen maken van de ruimtes die APOEL moet laten liggen. De druk ligt bij de Cyprioten maar het kwaliteitsverschil moet voor Ajax genoeg zijn om te winnen en dus te overwinteren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Ajax - APOEL :

  Ajax Gelijkspel APOEL
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.66 4 5.25
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.6 3.9 5.7
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.6 4 6
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.62 3.75 5.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.59 3.9 5.6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.6 4 5.5

Ajax - APOEL zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook