puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Anderlecht x Waasland-Beveren zondag 24 augustus 2014 om 14u30

Vrijdag 22 augustus, 2014

Anderlecht x Waasland-Beveren
Hoewel de meeste voetbalcompetities net begonnen zijn of nog moeten beginnen, is de Belgische Jupiler Pro League al enkele weken in volle gang. Er zijn intussen zelfs al vier speelronden voorbij en komend weekeinde staat de vijfde speelronde op het programma. Daarin zal regerend landskampioen Anderlecht het opnemen tegen Waasland-Beveren. Weet Anderlecht haar plicht te vervullen den de wedstrijd te winnen of kan Waasland-Beveren voor een verrassing zorgen? Een voorbeschouwing.

Anderlecht

Anderlecht is op dit moment de onbetwiste leider van het Belgische voetbal. De ploeg werd afgelopen seizoen voor de derde maal op rij kampioen en wist in de afgelopen tien jaar maar liefst zeven landstitels binnen te halen. Ook dit jaar geldt Anderlecht weer als de grote favoriet voor de titel. Het bestuur van de club verraste vriend en vijand door Rode Duivel Steven Defour binnen te halen. De transfer van de middenvelder die voorheen voor aartsvijand Standard Luik speelde, werd niet door iedereen even goed ontvangen. Vast staat in ieder geval dat Defour een aanwinst is voor de Belgische competitie en dat Anderlecht met hem wellicht een nieuwe kampioenschap gekocht heeft. Tot nu toe speelt Anderlecht ook als een ware kampioen. Hoewel er nog maar vier wedstrijden gespeeld zijn, staat de ploeg fier bovenaan met tien behaalde punten. Ook in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren zal men enkel tevreden zijn met winst.

Waasland-Beveren

Sinds Waasland-Beveren twee jaar geleden haar debuut maakte in de hoogste afdeling van het profvoetbal, is de club maar met een doel bezig: zichzelf handhaven in de Eerste Klasse. Dat is nu twee seizoen op een rij gelukt, al was het tweemaal met de hakken over de sloot. Dit jaar heeft de club zichzelf opnieuw handhaving ten doel gesteld al wordt nu wel van de supporters verwacht dat het iets gemakkelijker zal gaan. Daar lijkt het nog zo prille seizoen echter totaal niet op. Na vier gespeelde wedstrijden staat Waasland-Beveren op de voorlaatste plaats met slechts twee behaalde punten. Het wordt dus tijd dat de ploeg punten gaat halen, al lijkt de uitwedstrijd tegen Anderlecht daar niet het geschikte moment voor. Toch zal men proberen om een punt te behalen tegen de landskampioen.

Anderlecht

Anderlecht zal voor eigen publiek vol op de aanval gaan en hoewel Waasland-Beveren met man en macht zal proberen tegen te houden, verwachten we dat Anderlecht deze wedstrijd met ruime cijfers zal gaan winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Anderlecht x Waasland-Beveren :

  Anderlecht Gelijkspel Waasland-Beveren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.18 6.5 12
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.2 6.5 13
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.18 6.75 13
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.2 6 10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.2 6.2 12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.2 6.5 13

Anderlecht x Waasland-Beveren zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook