puce H1 Geld-Kansspel.be

Een spannende WK kwartfinale tussen Argentinië en België

Woensdag 2 juli, 2014

Argentinië x België
De kwartfinales van het WK 2014 zijn aangebroken. Een van de duels waar de voetbalwereld naar uit kijkt is die tussen Argentinië en België. Argentinië is natuurlijk een van 's werelds grootste voetballanden met vedette's als Lavezzi, Higuain, Di Maria, Mascherano en de absolute ster Lionel Messi. België is een opkomend voetballand met grote talenten als De Bruyne, Eden Hazard, Dries Mertens, Romelo Lukaku en de grote verrassing van dit toernooi Divock Origi. Een strijd tussen de gevestigde orde en de grote talenten, een garantie op een spektakelstuk op zaterdag 5 juli in het Estádio Nacional Brasilia.

Argentië valt tegen

Argentinië werd na Brazilië gezien als grootste kanshebber om aan het eind van het toernooi met de beker in handen te staan. De titel als absolute kanshebber hebben ze dit toernooi nog niet echt kunnen waarmaken. Het loopt allemaal wat moeizaam bij de Argentijnen en de achilleshiel van de selectie blijft de wat trage verdediging. Vooral door de individuele kwaliteit van Lionel Messi zit het land nog in het toernooi. Argentinië heeft natuurlijk het voordeel van spelen op het eigen continent en kan daardoor rekenen op de steun van een grote schare supporters. En natuurlijk moeten we de Argentijnen nooit afschrijven, want als een land goed een toernooi kan opbouwen zijn het de Argentijnen wel. Argentinië laat de laatste wedstrijden zien steeds meer in het toernooi te komen, maar komt de vorm nog wel op tijd om het de Belgen echt lastig te maken?

België vindt zijn vorm terug

De verwachtingen waren aan het begin van het toernooi hoog gespannen. In België zelf was men er al over uit, de Rode Duivels gaan hoge ogen gooien in Brazilië. Tot nu toe liep het allemaal wat moeizaam met de selectie met toch wel bekende namen in de voetbalwereld. Het frisse aanvallende voetbal wat de Belgen in de aanloop naar het WK speelde kwam niet echt uit de verf. Was het de spanning, of kon België gewoon niet beter op het hoogste niveau? In de achtste finales tegen Amerika kwam dan eindelijk het België zoals iedereen het voor ogen had los. Met meer dan 30 kansen en fris, snel voetbal werd er uiteindelijk in de verlenging van de taaie Amerikanen gewonnen. Als België zo speelt tegen de zwakke defensie van de Argentijnen maken ze een goede kans.

Voorspelling

De vooruitzichten voorspellen een prachtig voetbalgevecht tussen een Argentinië dat moet en een België dat vooral graag wilt. De druk ligt bij de Argentijnen en die druk kan tegen een fris voetballend België wel eens te veel gaan worden, zeker als België speelt zoals tegen Amerika. Onze verwachting is dat België uiteindelijk aan het langste eind zal trekken en voor het eerst in de geschiedenis in de halve finales van een eindtoernooi zal staan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Argentinië x België :

  Argentinië Gelijkspel België
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.1 3.25 3.8
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.1 3.35 3.7
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.1 3.3 3.8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.1 3.25 3.6
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.08 3.3 3.6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.1 3.35 3.7

Argentinië x België zal Plaats : Estádio Nacional de Brasília. Asa Norte, 70070-701, Brasília, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook