puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Algerije 18 juni 18u00 (Wereldkampioenschap)

Woensdag 18 juni, 2014

Australië x Nederland
De tweede groepswedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal is tegen Australië. Na de lastige openingswedstrijd tegen Spanje, zullen de Nederlanders deze wedstrijd koste wat het kost willen winnen en vol op de aanval gaan spelen. Kan Nederland ook daadwerkelijk afrekenen met Australië, of weten de aussies te verrassen? Een voorbeschouwing.

Australië

Australië is typisch zo'n land dat al blij is dat het er bij mag wezen tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. In poule D van de Aziatische kwalificatiereeks waar de Australiërs aan mee doen, liet men goed en verzorgd voetbal zien. Hierdoor werd men groepswinnaar met maar liefst vijftien punten uit zes gespeelde wedstrijden. In de daarop volgende poule eindigde men tweede achter Japan, waardoor kwalificatie voor de eindronde van het Wereldkampioenschap een feit was. Hiermee was de doelstelling van de Australische bond een feit, al wil men natuurlijk maar al te graag. Slechts een keer in de geschiedenis slaagde Australië erin om op een WK de achtste finales te bereiken. Niet geheel toevallig was dat onder succescoach en Nederlander Guus Hiddink. De kans dat men dit jaar de volgende ronde op het WK haalt, is gering. Men heeft immers een ontzettend zware poule geloot met Spanje, Nederland en Chili; stuk voor stuk landen die veel hoger op de wereldranglijst staan.

Nederland

Hoewel Nederland door de meeste bookmakers niet gezien wordt als favoriet tijdens dit WK, mogen we ze niet onderschatten. Nederland stond vier jaar terug immers in de finale van het wereldkampioenschap en boog pas na verlenging het hoofd tegen Spanje. Nederland heeft als doel om in ieder geval de kwartfinales van het toernooi te bereiken en dat is behoorlijk lastig in deze poule. Naast Spanje, waar men nog een appeltje mee te schillen heeft naar aanleiding van de WK finale vier jaar terug, is ook Chili een lastige tegenstander. Tussendoor speelt men tegen Australië en deze tegenstander mag zeker niet onderschat worden. De Nederlanders zullen het liefst zo snel mogelijk de wedstrijd beslissen en daarom vanaf de eerste minuut vol op de aanval gaan spelen. De verdediging is echter het zwakke punt van de Nederlanders, al is het maar de vraag of dit tegen Australië ook te zien zal zijn.

Voorspelling

We verwachten dat Nederland tijdens deze wedstrijd weinig moeite zal hebben met Australië. Nederland zal met grote cijfers deze wedstrijd winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Australië en Nederland :

  Australië Gelijkspel Nederland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 15 6 1.22
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 12.5 5.75 1.25
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 12.5 6.2 1.23
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 11 7 1.22
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 13.5 6 1.22
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 8.5 5 1.35

Australië x Nederland zal Plaats : Estádio Beira-Rio. Avenida Padre Cacique, 891, 90180-24, Porto Alegre, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook