puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Australië donderdag 4 september 2014 om 20u45

Maandag 1 september, 2014

België x Australië
België en Australië spelen donderdagavond 4 september een vriendschappelijke interland in het Stade Maurice Dufrasne in Luik. Er wordt om 20.45 uur afgetrapt. Beide ploegen stonden nog nooit tegenover elkaar. Waar België kan terugkijken op een succesvolle WK-campagne in Brazilië met het bereiken van de kwartfinales, ging Australië roemloos door de achterdeur met drie nederlagen in de poulefase. België is momenteel enkele stappen verder dan Australië en daarmee de uitgesproken favoriet.

België treedt aan zonder vijf van zijn WK-gangers

De Belgische voetbalbond kan voor het duel tegen de Socceroos niet beschikken over het Koning Boudewijn stadion in Brussel, aangezien daar daags na de wedstrijd het internationale atletiekevenement Memorial Van Damme plaatsvindt. Het duel tegen de Aussies vormt voor de Rode Duivels de inleiding voor de EK-kwalificatiestrijd. België zou deze op dinsdag 9 september starten met een uitwedstrijd in het onrustige Israël, maar dit duel is door de oorlog verplaatst naar 31 maart 2015.

Bondscoach Marc Wilmots moet het donderdagavond om uiteenlopende redenen zonder vijf van zijn WK-gangers stellen. Verdediger Daniel van Buyten heeft zijn voetbalcarrière beëindigd, terwijl derde doelman in de België-selectie Sammy Bossut zijn plek is kwijtgeraakt aan Torino-keeper Jean-François Gillet. Verder zijn Thomas Vermaelen, Anthony vanden Borre en Marouane Fellaini door blessures afwezig. Steven Defour is een twijfelgeval. De kersverse Anderlecht-speler moest afgelopen weekend in het duel tegen Club Brugge vlak voor rust met een liesblessure van het veld. Wilmots heeft met Jordan Lukaku en Yannick Ferreira Carrasco twee debutanten opgeroepen.

Australië gebrand op eerherstel na mislukt WK

Australië heeft een teleurstellend WK-toernooi achter de rug, met nederlagen tegen Chili, Nederland en Spanje. De formatie van bondscoach Ange Postecoglou kwam geen moment in de buurt van een stunt. Australië heeft afscheid genomen van enkele ervaren krachten en bouwt nu met een verjongde ploeg aan nieuwe successen. Mat Ryan hoeft het minst ver te reizen van de Australische selectie. De doelman van Club Brugge woont al in België. Postecoglou heeft in zijn selectie twee spelers uit de Nederlandse competitie opgenomen: Tommy Oar van FC Utrecht en Trent Sainsbury van PEC Zwolle. Verder spelen er vijf geselecteerden in de Engelse competitie en vier spelers in de Duitse competitie.

België en Australië speelden nog nooit tegen elkaar

België en Australië kwamen nog nooit tegen elkaar in actie. Voor de Aussies is het één van de drie oefenduels in september en oktober ter voorbereiding op de Azië Cup in januari 2015, waar de Socceroos als gastheer optreden. Australië ziet de wedstrijd tegen België als een goede, eerste testcase, maar rekent op een zware klus tegen de huidige nummer 5 op de FIFA wereldranglijst.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België x Australië :

  België Gelijkspel Australië
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.4 4 7
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.38 4.5 8
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.4 4.4 8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.4 4.4 7.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.38 4.3 7.8
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet)      

België x Australië zal Plaats : Koning Boudewijnstadion. Marathonlaan 135, 1020, Brussel, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook