puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Rusland 22 juni 18u00 (Wereldkampioenschap)

Woensdag 18 juni, 2014

België x Rusland
Tijdens een groot toernooi bestaan er eigenlijk geen gemakkelijke wedstrijden, maar toch denk je wel eens "dat kan toch niet fout gaan".

België

Niemand twijfelt er aan dat de Rode Duivels door de poule fase heen zullen komen. Eigenlijk gaan de meesten er zelfs van uit dat het elftal poulewinnaar wordt. De tegenstanders zijn niet echt in staat het de Rode Duivels moeilijk te maken. De enige echte tegenstander die zij zullen hebben zijn ze zelf. Als ze rustig blijven en rekening houden met de extreme weersomstandigheden gaat niets mis.
België brengt tenslotte een pracht elftal mee naar de WK dat met verzorgd voetbal de tegenstanders stuk voor stuk plat legt. Dus zal ook Rusland geen enkel probleem vormen.

Rusland

Soms traden Russische elftallen op die tot verbazend goede prestaties in staat waren. Die finales bij EK's haalden omdat ze zo sterk waren.
Het Russische voetbal heeft de afgelopen tien jaar echter eerder aan kracht ingeboet dan gewonnen. Alhoewel er natuurlijk uitzondering zijn, zoals Sint Petersburg. Zenith groeide onder Dick Advocaat uit tot een sterk elftal. Dat is het weliswaar nog steeds, maar eigenlijk alleen in de eigen competitie.
In Europees verband schrikken tegenstanders van de enorme afstanden die ze moeten afleggen om hun uitwedstrijd te kunnen spelen, maar zeker niet van hun tegenstander zelf. Het Russische voetbal boezemt geen angst meer in.
Desondanks zijn de Russen toch bij het WK aanwezig. Met een elftal dat bestaat uit spelers uit de eigen competitie en zodoende uit veelal onbekende spelers. Betekent dit dat we van de Russen grootste daden mogen verwachten? Waarschijnlijk niet.

Stug

Russen spelen vaak stug en nogal verdedigend voetbal, waarbij je altijd waakzaam moet zijn, maar tegelijkertijd weet dat zij nooit echt dreigend worden. Op de een of andere manier kunnen de spelers hun kwaliteit en talent niet omzetten in de kracht van een elftal. Waarom dat zo is, weten we niet. Feit is dat er meer buitenlanders in de Russische competitie spelen dan Russen in de andere Europese competities. Feit is ook dat dat te maken heeft met de andere manier van spelen.

Voor de wedstrijd België tegen Rusland is dan ook maar één mogelijk eindstand te verwachten. De Belgen winnen. Misschien wat moeizaam en met minder dan ze zelf hopen, maar dat de Russen de Rode Duivels van hun expeditie naar de top van het wereldvoetbal af zullen houden, gelooft werkelijk niemand.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Rusland :

  België Gelijkspel Rusland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2 3.4 3.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.95 3.5 3.9
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.95 3.4 3.85
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.88 3.5 3.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2 3.4 3.75
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.95 3.5 3.9

België x Rusland zal Plaats : Estadio Do Maracana. Rua Professor Eurico Rabelo, 20271-150, Rio de Janeiro, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook