puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Spanje 1 september 2016

Dinsdag 30 augustus, 2016

België x Spanje
Het Europees Kampioenschap is nog maar pas achter de rug of de landenteams moeten zich al weer concentreren op de kwalificatierondes voor het WK in Rusland. Ter voorbereiding van die eerste wedstrijden nemen België en Spanje het vriendschappelijk tegen elkaar op. Beide teams zullen ongetwijfeld meer hebben verwacht van het voorbije EK in Frankrijk en zullen trachten een sterker team te bouwen voor het komende WK.

België: topteam zonder resultaten

Na de kwartfinales van het WK in Brazilië te hebben gehaald waren de verwachtingen hoog gespannen bij de Rode Duivels om te presteren op het EK. Hoewel ze het tornooi startten met een valse noot behaalden ze vlot de volgende ronde waar ze door een erg gunstige loting hun kansen op een eventuele finaleplaats zagen vergroten. Een dromende natie kon de ontgoocheling niet verbergen als ze in de kwartfinale enigszins verrassend onderuit gingen tegen het kleine Wales. Deze gemiste kans heeft ervoor gezorgd dat deze 'gouden generatie' nu al wordt bestempeld als een topteam dat nooit echte resultaten zal halen. Met spelers als Hazard, De Bruyne, Kompany en Courtois heeft het op iedere linie enkele van de beste spelers ter wereld. Maar er een winnaarsmentaliteit in steken is Wilmots nooit in geslaagd. Met de Spaanse Martinez als nieuwe bondscoach wordt het dan ook afwachten of die wel in zijn doel slaagt.

Spanje: voormalige wereldkampioen in verval

Gedurende acht jaar heeft Spanje de internationale tornooien gedomineerd met Europese en wereldtitels. Een succes die werd gekeerd wanneer Spanje in 2014 als wereldkampioen in de eerste ronde van het WK al werd uitgeschakeld. Ook het voorbije EK was geen succes voor de Spanjaarden. Het werd uitgeschakeld in de achtste finales door Italië. Ook in de eerste ronde werd het al overtroefd door Kroatië. De reden hiervoor is wellicht het feit dat Xavi niet meer voor het elftal speelt en alle druk nu op Iniesta rust. Daarnaast mankeert het de Spanjaarden aan een echte spits. Waar Villa vroeger nog als een echte goaltjesdief gold hebben ze nu voorlopig niemand die deze reputatie kan overnemen. Ook Spanje heeft met Julen Lopeteguieen een nieuwe bondscoach nadat Del Bosque zelf aangaf ermee te stoppen. De voormalige trainer van FC Porto zal vooral moeten zorgen dat het team weer zelfvertrouwen en een aura van onoverwinnelijkheid uitstraalt.

België heeft het thuisvoordeel

Een vriendschappelijke wedstrijd is wellicht niet de beste manier om de verhouding tussen beide teams te evalueren maar beide teams zullen hun campagne met een flinke dosis vertrouwen willen starten. Zowel België als Spanje heeft een sterk elftal en hoewel deze wedstrijd neigt naar een gelijkspel geven we toch een klein voordeel aan België omwille van het thuisvoordeel.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Spanje :

  België Nul Spanje
BetFirst >> Wedden op betFirst 2.7 3.15 2.65
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 2.625 2.9 2.875
Bet777 >> Wedden op Bet777 2.7 3.15 2.7
Unibet >> Wedden op Unibet 2.75 3.3 2.6
bWin >> Wedden op bwin 2.7 3.25 2.55
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 2.57 3.12 2.7
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 2.57 3.12 2.7
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 2.57 3.12 2.7
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 2.72 3.15 2.65
Bingoal >> Wedden op Bingoal 2.75 3.15 2.65
BetCenter >> Wedden op Betcenter 2.7 3 2.7
Betclic >> Wedden op Betclic 2.65 3.1 2.7
BetWay >> Wedden op BetWay 2.62 3.1 2.7

België x Spanje zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook