puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Tunesië op 7 juni 2014 Een WK-oefenwedstrijd

Donderdag 5 juni, 2014

België x Tunesië
Op zaterdag 7 juni trappen België en Tunesië om 20.45 uur af voor een oefenduel. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel en staat voor België vooral in het teken van de voorbereiding op het naderende WK voetbal. Voor Tunesië is het een doodgewoon oefenpotje, omdat het land ontbreekt op het WK 2014 in Brazilië.

België

België heeft zich voor het eerst sinds twaalf jaar weer eens geplaatst voor een groot toernooi. Sinds het WK 2002 was het de Belgen niet meer gelukt om zich voor een EK of WK te kwalificeren, maar op het WK 2014 zijn ze weer van de partij. Voor België is de wedstrijd tegen Tunesië de laatste officiële oefenwedstrijd, alvorens het vliegtuig naar Brazilië wordt gepakt. Als de Belgen in Brazilië gearriveerd zijn, spelen ze op donderdag 12 juni (de dag van de openingswedstrijd van het WK 2014) nog een niet-officieel oefenduel tegen de Verenigde Staten. Dit moet worden gezien als een soort opgewaardeerd trainingspartijtje. Er zullen dan ook geen camera's bij zijn. België en de Verenigde Staten zijn dit veredelde trainingspotje overeengekomen, omdat beide landen pas vrij laat hun eerste WK-duel spelen. De Verenigde Staten beginnen op 16 juni tegen Ghana en België trapt op 17 juni af tegen Algerije, een buurland van oefenpartner Tunesië.

Tunesië

Het zou zomaar kunnen dat Tunesië door de Belgen als oefenpartner is uitgekozen, omdat het een buurland is van Algerije, de eerste tegenstander van België op het WK 2014. Tunesië ontbreekt, evenals in 2010, op het WK voetbal 2014. Het land bereikte wel de Afrikaanse play-offs om een WK-ticket, nadat de Tunesiërs de eerste plaats hadden weten te bemachtigen in een kwalificatiepoule met Kaapverdië, Sierra Leone en Equatoriaal Guinea, maar in die play-offs bleek Kameroen over twee wedstrijden te sterk. In Tunesië eindigde de wedstrijd in 0-0, maar de return in Kameroen werd door de Tunesiërs met 4-1 verloren, waardoor ze het felbegeerde WK-ticket aan hun neus voorbij zagen gaan.

Prognose

België en Tunesië hebben twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Een vriendschappelijke wedstrijd in februari 1992 leverde een overwinning (2-1) op voor het thuisspelende Tunesië. Op het WK 2002 ontmoetten beide landen elkaar in de groepsfase. De eindstand was toen 1-1. Tunesië sneuvelde destijds in de groepsfase van het WK, maar België ging door naar de achtste finales. Daarin bleek de latere wereldkampioen, Brazilië, met 2-0 te sterk. Ondanks dat België dus nog niet eerder van Tunesië wist te winnen, is het land favoriet om op 7 juni met Tunesië af te rekenen. De Belgen hebben op papier een veel betere selectie en hebben ook echt iets om voor te spelen, op weg naar het WK in Brazilië. Uiteraard zal Tunesië er niet met de pet naar gooien, maar de Belgen zullen voor eigen publiek absoluut iets willen laten zien in de laatste officiële oefenwedstrijd voor het WK.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Tunesië :

 
België
Gelijkspel
Tunesië
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.22 5 11
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.28 4.75 11
Unibet >> Wedden op Unibet 1.25 5.6 11
bWin >> Wedden op bwin 1.25 5.5 12
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.23 5.3 12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.28 4.75 11

België x Tunesië zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook