puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Borussia Dortmund x Anderlecht 9 december 2014 om 20u45

Dinsdag 9 december, 2014

Borussia Dortmund x Anderlecht
Voor Borussia Dortmund stijgt het water tot aan de lippen. Eén van de rijkste clubs in de wereld met een trofeeënkast waar je enkel jaloers op kan zijn, zit wel degelijk in het slop. Trainer Jürgen Klopp mag dan wel een clubicoon zijn, de succestrainer sinds 2009 krijgt zijn troepen voorlopig niet op de rails. In de Champions League boekt Dortmund nog successen, maar in de nationale voetbal competitie loopt het voor geen meter. Het vertrek van Reus na de WK-winst in Brazilië is duidelijk een grote aderlating.

Het fiere Borussia in nauwe schoentjes...

Het vertrek van Reus en een mandvol blessures, zorgen ervoor dat Borussia Dortmund momenteel in het sukkelstraatje is verzeild geraakt. Jürgen Klopp, een monument in Dortmund en succestrainer, heeft nog nooit een situatie zoals nu meegemaakt. Zijn enthousiasme is er nog vanouds, maar op het veld lijkt het maar niet te lukken. De succestrainer wil zich ook niet meer verstoppen achter de golf blessures (negen spelers van het basisteam) die de club teistert. Hij beseft maar al te goed dat hij nu moet roeien met de riemen die hij heeft. De succesvolle Europese campagne in de Champions League hoopt Jürgen Klopp verder te zetten met de hoop dat in de nationale competitie het tij eveneens keert.

Anderlecht en de jeugdzonden

Trainer Hasi van Anderlecht was na afloop van de laatste competitiewedstrijd tegen Club Brugge niet mals voor zijn spelers. Hij verweet zijn jeugdspelers nogal wat jeugdzondes te maken die wekelijks terugkeren. Deels was die kritiek wel terecht. Het probleem stelt zich echter in het middenveld. Als Dufour meedoet kan hij nog de leemtes opvullen, eenmaal als de spelverdeler van Anderlecht moet worden vervangen, laat het middenveld teveel ruimte toe. Thielemans en Praet lijken dan nog een beetje te groen achter hun oren om die 'gaten' strategisch te belopen. Tegen Dortmund zullen die jeugdzondes zeker niet mogen gebeuren om een goed resultaat neer te zetten. Maar ook op vlak van offensieve opportuniteit staat Anderlecht nog niet scherp genoeg. Mitrovic mag dan wel zijn doelpuntje op tijd en stond meegraaien, je kan maar moeilijk zeggen dat de spits op zijn hoogste niveau aan het spelen is. Daarvoor zijn de prestaties meermaals te ondermaats.

Prognose Dortmund - Anderlecht

Twee ploegen die de wederopstanding willen inluiden. Dortmund hoopt zelfvertrouwen te kunnen winnen bij winst. Anderlecht hoopt stiekem op een gunstig resultaat. Een nederlaag voor Dortmund zou de troon van Jürgen Klopp wel doen wankelen!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Borussia Dortmund x Anderlecht :

  Borussia Dortmund Gelijkspel Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.33 5 9.5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.29 5.75 9.25
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.3 5.75 9.25
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.33 5 8.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.32 5.4 8.6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.33 5.5 8.5

Borussia Dortmund x Anderlecht zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook