puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Brazilië x Kroatië 12 juni 22:00 (Wereldkampioenschap)

Donderdag 12 juni, 2014

Brazilië x Kroatië
Het WK 2014 zal een ereronde worden voor het beste elftal ter wereld. Het elftal dat met het mooiste voetbal ooit zelfs de legendarische Pele zal doen vergeten. Dat zonder ook maar even in verlegenheid te zijn geweest superieur winnaar wordt.

Brazilië

Zo wordt het sprookje nu al in Brazilië verteld. Zo zeker is iedereen dat de Braziliaanse elf de nieuwe wereldkampioen wordt. Eigenlijk hadden al die anderen niet de moeite hoeven nemen om langs te komen.

Maar goed, aangezien je pas wereldkampioen bent als je ook de tegenstanders even hebt vermorzeld, zal het wonder elftal zijn grote daden verrichten. Om te beginnen tegen het nietige Kroatië dat zich zal moeten neerleggen bij de superioriteit van Brazilië dat voor de 6e keer kampioen wordt.

Kroatië

Hoeveel landen hebben zich vergist in dat stugge, technisch zeer vaardige en uiterst getalenteerde elftal dat de Kroaten keer op keer op de mat toveren? Hoeveel tegenstanders dachten niet dat ze dat varkentje wel even zouden wassen? Kroatië is een sterke tegenstander die graag de underdog speelt. Met Mankuzic in de voorhoede wachten zij rustig tot hun kans komt en slaan ze genadeloos toe.
Heel wat Kroaten spelen in buitenlandse competities en zijn graag geziene spelers, want ze zijn allen technisch vaardig, hebben een groot spelinzicht en zijn bereid om te werken. Als nationaal elftal werken ze als een sluipmoordenaar. Ze lijken loom en rijp voor de sloop en dan, als een cobra, slaan ze toe. Steeds weer worden hun tegenstanders hierdoor verrast en overdonderd.

Wedstrijd

Ook al is iedere Braziliaan er van overtuigd dat Neymar, Dante en Thiago Silva alles gaan winnen. Feit is dat zelfoverschatting vaak de oorzaak is van verlies.

Niet het beste - of het leukst spelende elftal wint maar het sluwste. Dat elftal dat weet hoe men een tegenstander kan overrompelen of in slaap kan sussen of kan verrassen. Hoe goed het Braziliaans elftal ook is, zonder enige twijfel en hoeveel van hen in de belangrijkste Europese competities dragende krachten van hun elftallen zijn, een tegenstander die van rubber is gevulkaniseerd zul je met verstand tegemoet moeten treden. Kan dit Braziliaans elftal dat verstand en dat geduld opbrengen? Of laten ze zich toch door de Kroaten verrassen en een loer draaien?

Wil Brazilië de 6e cup binnenhalen dan mag zo iets niet gebeuren. Maar dat hebben we bij voetbal al zo vaak gehoord.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië :

 
Brazilië
Gelijkspel
Kroatië
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.33 5 11
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.30 5.25 12
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.33 5 11
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.33 4.6 9.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.32 5.15 12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.33 5 10

Brazilië x Kroatië zal Plaats : Arena de São Paulo. Avenida Miguel Ignácio Curi, 111, 08295-005, São Paulo, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook