puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Cercle Brugge x Charleroi zaterdag 13 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 12 september, 2014

Cercle Brugge x Charleroi
Na een week interlandvoetbal, waarin spelers over de hele wereld zijn gevlogen om oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden voor het EK te spelen, is er nauwelijks tijd om uit te rusten. Komend weekeinde staat namelijk alweer de zevende speelronde van de Jupiler Pro League op het programma en moet men weer vol aan de bak. In deze zevende speelronde zal Cercle Brugge het voor eigen publiek opnemen tegen Charleroi. Kan Cercle Brugge winnen en zodoende wegblijven uit de onderste regionen of gaat Charleroi er met de punten vandoor? Een voorbeschouwing.

Cercle Brugge

Cercle Brugge is inmiddels een vertrouwd gezicht in de Eerste Klasse. Nadat de ploeg, inmiddels al meer dan tien jaar geleden, promoveerde naar de hoogste afdeling, is het nauwelijks nog in gevaar gekomen. Twee jaar geleden moest men vechten tegen degradatie toen men op de zestiende plaats eindigde maar uiteindelijk lukte het de Bruggenaren om toch in de Eerste Klasse te blijven spelen. Vorig jaar kwam men helemaal niet in de problemen. Men speelde een uitstekend seizoen en eindigde op een prima elfde plaats. In play-off II kon Cercle Brugge vervolgens geen potten breken. Ook dit jaar lijkt de belangrijkste doelstelling weer te zijn om van de degradatiezone weg te blijven. Tot dusver slaagt men daar echter niet al te best in. Uit zes wedstrijden werden evenzoveel punten gehaald en dat is te weinig om uit de gevarenzone te blijven. Men wil dus punten gaan behalen en dat gaat natuurlijk het beste voor eigen publiek. De enige overwinning die men behaalde was immers ook voor eigen publiek, tegen het hoger ingeschatte Lokeren.

Charleroi

Voetbalclub Charleroi kende enkele jaren geleden een dieptepunt, toen men laatste werd en ook in de degradatie-playoff verloor. Men degradeerde naar de TWeede Klasse. Gelukkig kende men een snel herstel en werd Charleroi direct het jaar erop kampioen waardoor men haar rentree mocht maken op het hoogste niveau. Daarna kwam men amper meer in de problemen, aangezien met de afgelopen twee jaar op respectievelijk de elfde en de tiende plaats eindigde. Ook dit jaar wil men in Charleroi het liefst binnen de top tien eindigen. Men staat voorlopig ook op de negende plaats van het klassement.

Voorspelling

We denken dat Lierse het thuisvoordeel zal gaan benutten en deze wedstrijd naar zich toe gaat trekken. We voorspellen dan ook een overwinning voor Lierse.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Cercle Brugge x Charleroi :

  Cercle Gelijkspel Charleroi
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.5 3.2 2.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.6 3.15 2.55
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.5 3.3 2.75
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.3 2.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.58 3.2 2.62
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.55 3.3 2.7

Cercle Brugge x Charleroi zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook