puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Cercle Brugge x Sporting Lokeren zondag 24 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 22 augustus, 2014

Cercle Brugge x Sporting Lokeren
Hoewel de meeste voetbalcompetities nog moeten beginnen of net begonnen zijn, is de Belgische Jupiler Pro League alweer een maand bezig. Komend weekeinde staat namelijk al weer de vijfde wedstrijd voor de Belgische clubs op het programma. Zondag 24 augustus neemt Cercle Brugge het in eigen stadion op tegen Lokeren. Kan Cercle Brugge het slechte begin van de competitie wegspoelen met drie belangrijke punten of gaat Lokeren er met de buit vandoor? Een voorbeschouwing.

Cercle Brugge

Cercle Brugge kende vorig jaar een prima seizoen. Nadat het een seizoen eerder ternauwernood aan degradatie ontsnapte, bleef het dit keer ver uit de buurt van de degradatiezone. Cercle Brugge eindigde op de elfde plaats. In de play-off wedstrijden die volgden, leken de meeste spelers er geen zin in te hebben; Cercle eindigde op de vierde plaats. Dit seizoen wil de club het liefst bij de top tien van de ranglijst eindigen en dat gaat, gezien de eerste vier wedstrijden, nog moeilijk genoeg worden. Cercle Brugge wist in de vier wedstrijden die tot nog toe gespeeld werden slechts drie punten te behalen. Toch werd er slechts een keer verloren, de andere drie wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Cercle Brugge zal voor eigen publiek er vanaf de eerst minuut opvliegen en Lokeren proberen te overrompelen.

Lokeren

Lokeren is al twintig jaar onafgebroken actief op het hoogste niveau van het betaald voetbal in Belgie. De laatste jaren klopt de ploeg bovendien nadrukkelijk aan de deur van de top zes in de Eerste Klasse. Vorig jaar wist men zelfs op de vijfde plaats te eindigen , waarna men in play-off II ook op de vijfde plaats eindigde. Dit jaar wil men zich opnieuw in de top zes nestelen en zich proberen te plaatsen voor Europees voetbal. Lokeren kent dit seizoen een aardige start en is terug te vinden op de zesde plaats van de ranglijst. Men behaalde zeven punten uit de vier gespeelde wedstrijden. Men kende een valse start doordat de eerste wedstrijd tegen promovendus werd verloren. Daarna werd er echter niet meer verloren en won men onder andere knap van Zulte Waregem. Lokeren zal erop gebrand zijn om ook deze wedstrijd tegen Cercle Brugge te winnen.

Voorspelling

Hoewel Cercle Brugge thuis speelt, denken we dat Lokeren voetballend gezien de betere ploeg is en dat dit tot uitdrukking zal komen in de score. We voorspellen dan ook een overwinning voor Lokeren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Cercle Brugge x Sporting Lokeren :

  Brugge Gelijkspel Lokeren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 3.4 3.4 2.05
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 3.4 3.3 2.15
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.25 3.35 2.1
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 3.1 3.25 2.15
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 3.3 3.35 2.1
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 3.4 3.3 2.15

Cercle Brugge x Sporting Lokeren zal Plaats : Jan Breydelstadion. Koning Leopold III-laan 50, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook