puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Club Brugge x Anderlecht zondag 31 augustus 2014 om 14u30

Vrijdag 29 augustus, 2014

Club Brugge x Anderlecht
Het seizoen is nog maar vijf wedstrijden oud en we kunnen ons al op gaan maken voor een traditionele topper. Zondag 31 augustus treden Club Brugge en Anderlecht tegen elkaar in de zesde speelronde van de Jupiler Pro League. Kan een van beide ploegen deze wedstrijd winenn of eindigt het onbeslist? Een voorbeschouwing.

Club Brugge

Iedere ploeg in de Belgische Jupiler Pro League speelt liever niet in Brugge tegen Club Brugge. Club Brugge heeft een fanatieke aanhang waardoor de spelers vaak net een stap meer kunnen zetten en waardoor ook Anderlecht het moeilijk kan krijgen in Brugge. Club Brugge zal van deze gelegenheid gebruik willen maken door er vanaf de eerste minuut vol op te knallen. De vraag is natuurlijk of dit ook het gewenste resultaat oplevert. In Brugge smacht men naar de landstitel. Het is immers inmiddels alweer tien jaar geleden dat men voor het laatst kampioen van België werd en dat is voor de fanatieke aanhang en het bestuur veel te lang. Dit jaar zal men eindelijk weer de titel in de wacht willen slepen na jarenlang in de top drie te zijn geëindigd, maar de concurrentie is groot. Bovendien begon Club Brugge het seizoen niet al te sterk en staat het slechts zesde met acht punten uit vijf wedstrijden. In deze thuiswedstrijd tegen Anderlecht kan men in ieder geval een eerste, zeer gevoelige, tik uitdelen wanneer men wint.

Anderlecht

Anderlecht maakte indruk om de transfermarkt door voor de ogen van de Nederlandse topclub PSV middenvelder en rode duivel Steven Defour aan te trekken. Ondertussen gaat men gewoon door waar het vorig jaar mee geëindigd is en met wat men al jaren doet: winnen. Afgelopen jaar werd men voor de derde maal op rij kampioen en in Anderlecht zijn ze er bovendien van overtuigd dat het dit jaar de vierde landstitel gaat behalen. Anderlecht beschikt dan ook over een zeer sterke selectie en lijkt de beste ploeg van België op het moment. Dat zien we ook terug aan de huidige ranglijst waar Anderlecht opnieuw fier koploper is met dertien behaalde punten uit vijf duels. Anderlecht lijkt dan ook klaar voor de clash met Club Brugge.

Voorspelling

Topduels worden vaak door momenten beslist. We denken dat Anderlecht de betere ploeg heeft en meer spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. We voorspellen dan ook een overwinning voor Anderlecht.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge x Anderlecht :

  Brugge Gelijkspel Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.3 3.4 2.87
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.35 3.35 2.75
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.3 3.35 2.85
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.25 3.4 2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.28 3.4 2.88
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.25 3.5 3

Club Brugge x Anderlecht zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook