puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Duitsland x Argentinië 13 juli 21u00 Een spannende finale

Donderdag 10 juli, 2014

Duitsland x Argentinië
Op 13 juli 2014 om 21:00 uur vindt de finale plaats van het WK in Brazilië. Duitsland en Argentinië zullen het in de finale tegen elkaar opnemen. Het belooft een zwaarbevochten finale te worden, aangezien Duitsland met 7-1 wist te winnen van Brazilië en Argentinië dit ten koste van alles zal proberen te voorkomen. Argentinië wist door middel van penalty's de finale van het WK te behalen. Lang werd gedacht dat het Nederlands Elftal in de finale zou komen, maar deze werden verrassend uitgeschakeld.

Duitsland

Duitsland is absoluut favoriet om de wereldtitel binnen te slepen dit jaar. Het land wist met maar liefst 6 doelpunten verschil te winnen van Brazilië. Veel mensen zijn geschrokken vanwege deze verrassende pot voetbal vanuit Duitsland. Bijna iedereen had erop gerekend dat Duitsland finalist zou worden tijdens het spelen van de halve finale, maar dat het land met zulke ruime cijfers wist te winnen, was voor iedereen verrassing. Argentinië zal dan ook flink aan de bak moeten wil het Duitsland van de wereldtitel afhouden. Duitsland wordt gekenmerkt door een sterke verdediging. Afgelopen wedstrijd heeft het land ook zeer aanvallend gespeeld.

Argentinië

Argentinië is een goed voetballand, maar toch hadden weinigen maar verwacht dat het in de finale van het WK zou staan. Iedereen vreesde het sterke Nederland, dat de laatste wedstrijd tegen Costa Rica nog verrassend won vanwege een sublieme keeperswissel van trainer Louis van Gaal. Deze keer moest Nederland het echter opgeven in de penaltyreeks en werden er maar liefst 2 ballen tegengehouden door de keeper van Argentinië. Argentinië mag nu echter niet gaan denken dat het de titel al heeft binnengesleept. De wedstrijd tegen Duitsland belooft namelijk een zware kluif te worden. De kans lijkt heel groot dat Duitsland deze wedstrijd zal gaan winnen.

Wie gaat er winnen?

De grote vraag is natuurlijk wie de finale van het WK op zijn naam zal weten te schrijven. De kans lijkt heel groot dat Duitsland de finale zal winnen vanwege uitmuntend voetbalspel. Argentinië zal zich absoluut een beetje geïntimideerd voelen door deze grootmacht. Het land zal dan ook stevig aan de bak moeten, wil het Duitsland van de wereldtitel afhouden. Duitsland zelf heeft er absoluut vertrouwen in dat het de wereldtitel binnen zal slepen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is te bezien op 13 juli 2014. Een spannende wedstrijd zal het überhaupt worden!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Duitsland x Argentinië :

  Duitsland Gelijkspel Argentinië
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.3 3.1 3.3
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.25 3.25 3.45
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.25 3.2 3.45
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.15 3.3 3.4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.35 3.1 3.4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.25 3.25 3.45

Duitsland x Argentinië zal Plaats : Estadio Do Maracana. Rua Professor Eurico Rabelo, 20271-150, Rio de Janeiro, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook