puce H1 Geld-Kansspel.be

FC Barcelona x Atletico Madrid Champions League 1 april 2014 om 20u45

Maandag 31 maart, 2014

FC Barcelona x Atletico Madrid
Voetbal is een sport van emoties, belangen, tegenstellingen en geld. Hoe meer geld er is, hoe beter het elftal kan worden. Toch is geld niet altijd een garantie. Kijk naar Real Madrid, het waarschijnlijk duurste elftal ter wereld. Real moet desondanks op eigen terrein -weer- de meerdere erkennen in Barcelona. Vooraf aan de wedstrijd was men er zeker van dat niet alleen Barca geklopt zou worden, maar dat de Spaanse titel veilig gesteld zou worden. Hoe anders was het aan het eind van de wedstrijd.

Atletico Madrid

De Spaanse competitie heeft met Atletico Madrid een waardige derde club gekregen die mee kan doen voor het kampioenschap. Atletico staat op de gedeelde eerste plaats en een punt voor op Barcelona. In Madrid gaat men er vanuit dat de Spaanse titel dit jaar naar de hoofdstad komt. Atletico denkt dat zij de winnaar van de competitie zullen zijn. Wat voor de club die altijd als tweede wordt gezien een enorme opsteker zal zijn.

Barcelona

Het gaat dit jaar niet zo goed met Barcelona. Onnodig en onverwacht verlies in de competitie en zo nu en dan moeizaam werken op Europees niveau. Is de grandeur er van af? Heeft Guardiola inderdaad zijn elftal opgeblazen door zijn manier van werken en wordt dat nu zo langzaamaan duidelijk? Moeilijk te zeggen, aangezien Barcelona met Messi nog steeds een van de allergrootste voetballers aller tijden in huis heeft.

Barcelona tegen Atletico

Alhoewel je Atletico Madrid eigenlijk de titel wel zou gunnen, al is het maar om eens een jaar niet het steeds dezelfde duo bovenaan te zien, mag toch worden aangenomen dat Barcelona in eigen huis de baas wil blijven. Zeker nu het bij Real uit de punten weggesnoept heeft en weer in de race is voor het kampioenschap. Winst tegen Atletico is een dubbelslag, want behalve de winst zelf wordt ook de eerste van twee concurrenten weg gezet. Waardoor alleen Real overblijft en men weet in Barcelona maar al te goed dat de sterren van Real heel zenuwachtig worden onder zo'n grote druk en fouten zullen gaan maken.

Het is dan ook spijtig voor Atletico Madrid maar zij zullen Nou Camp met lege handen verlaten en moeten accepteren dat ze ondanks alles nog een maatje te klein zijn.
Barcelona heeft zijn eindsprint ingezet en zal nu alle hordes vol Schwung nemen om op het eind van de competitie zowel Real als ook Atletico Madrid het nakijken te geven.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen FC Barcelona en Atletico Madrid :

 
FC Barcelona
Gelijkspel
Atletico Madrid
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.50
4.10

7.00

Unibet >> Wedden op Unibet
1.50
4.45
6.80
bWin >> Wedden op bwin
1.45
4.40
6.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.49
4.20
6.60
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.50
4.10

7.00

FC Barcelona x Atletico Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook