puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Frankrijk x België 7 juni 2015

Woensdag 3 juni, 2015

Frankrijk x België
Zondag staat er met de vriendschappelijke wedstrijd Frankrijk- België een absolute topaffiche op het programma. De Rode Duivels mikken op een goed resultaat om met vertrouwen naar Wales te trekken. Daar staat immers de leidersplaats in groep B op het spel.

Het rommelt bij de Rode Duivels

België bekleedt inmiddels de derde plaats op de wereldranglijst en is nog ongeslagen in zijn groep, toch zijn de omstandigheden niet optimaal. Marc Wilmots liet tussen de lijnen verstaan dat hij wellicht naar Schalke04 trekt na de partij tegen Wales en er is onenigheid over achterstallige portretrechten. Het is voorlopig dan ook koffiedik kijken met welke motivatie de spelersgroep aan de aftrap komt. De injectie van Anderlecht-jongeren Tielemans en Dendoncker kan wel een zeker enthousiasme aanwakkeren. Met een De Bruyne in supervorm, een geprikkelde Mirallas en een herboren Benteke kan Marc Wilmots wel terug teren op de automatismen die voor de onvergetelijke WK-kwalificatiecampagne zorgden. De bondscoach lijkt hoe dan ook goed voetbal te zullen verkiezen boven een degelijk resultaat, zodat zijn manschappen met het nodige vertrouwen kunnen afzakken naar Wales.

Les Bleus vrank en vrij

Frankrijk is als gastland automatisch geplaatst voor het EK en hoeft zich niet druk te maken over de kwalificaties. Les Bleus kunnen vrank en vrij naar voren trekken en proberen om het thuispubliek te verwennen. Hoewel het een match zonder inzet is, zal er aan motivatie geen gebrek zijn bij de thuisploeg. Frankrijk bulkt van het talent en de plaatsjes in de selectie zijn duur. Wie straks in eigen land voor het Europese kampioenschap wil strijden kan zich maar beter tonen. Bovendien willen Les Bleus graag nog eens een goed resultaat neerzetten tegen een topland. In maart kreeg het van Brazilië in eigen huis nog een 1-3 nederlaag om de oren. Tegen België moet het dus beter. Deschamps zal het straks zonder superster Benzema moeten doen om de doelpunten te maken. De Franse selectieheer rekent onder meer op de honger van "surprise du chef" Paul-Georges Ntep (Rennes) en Lyon-sensaties Lacazette en Fekir om straks het leer tegen de touwen te duwen.

Open wedstrijd met veel doelpunten

Beide teams hebben straks geen reden om achteruit te trekken. Er wordt dan ook een open wedstrijd verwacht waarin beide teams voluit voor de overwinning zullen gaan. Aangezien beide selecties aan elkaar gewaagd zijn is een doelpuntenrijk gelijkspel zeker een optie, al zal het thuispubliek er alles aan doen om hun team naar de overwinning te schreeuwen. Onze prognose: 3-2

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Frankrijk en Belgïe :

  Frankrijk Gelijkspel Belgïe
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 2.2 3.25 3.1
BetFirst >> Wedden op betFirst 2 3.25 3.55
Unibet >> Wedden op Unibet 2.05 3.3 3.5
bWin >> Wedden op bwin 2.05 3.4 3.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 2.06 3.25 3.4

Frankrijk x België zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook