puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek AA Gent x KRC Genk Jupiler Pro League 7 december 2014

Vrijdag 5 december, 2014

AA Gent x KRC Genk
De schitterende competitiestart van AA Gent buiten beschouwing gelaten, zijn de Buffalo's een beetje teruggezakt. Bij de eerste wedstrijd van de terugronde gingen de Gentenaren tegen zwarte beest Zulte Waregem de boot in ondanks een vroeg doelpunt dat Gent op voorsprong bracht.

Voor KRC Genk is het tij aan het keren na een barslecht seizoenbegin. Ondanks de overwinning tegen Cercle Brugge in de vorige match, was het een zege zonder victorie te kraaien. Het spel was ondermaats en het enige lichtpunt was de Arsenal score. Daar was zelfs trainer Mc Leish na afloop ootmoedig over eens.

AA Gent met Raman en Delpoitre

Trainer Hein Vanhaezebrouck zal moeten zorgen dat de kopjes weer in dezelfde richting wijzen. Maar de Gentse trainer is een coach die een groepsgevoel kan creëren en dat is het ultieme geheime wapen van Gent dit seizoen. Geen akkefietjes meer in de spelersgroep. Wellicht zal de ploegsamenstelling niet veel verschillen met de vorige competitiematch tegen Zulte Waregem waarbij in speerpunt zeker het duo Depoitre - Raman aan de wedstrijd begint. De kans bestaat dat wel in het middenveld veranderingen op til zijn, hoewel dit nog een beetje in een glazen bol kijken is. Aan motivatie zal het zeker niet ontbreken bij de Buffalo's omdat de Gentenaren aan eerherstel toe zijn. Een overwinning als hommage voor de overleden Gentse zanger Luc Devos.

In de kantlijn van deze wedstrijd zal op passende wijze afscheid worden genomen aan de plots overleden populaire Gentse zanger Luc De Vos. Voor de wedstrijd zal Kurt Bugelman het lied 'Mia' in de middencirkel zingen.

Komt KRC Genk met youngsters?

Trainer Mc Leish trok in de vorige wedstrijd tegen Cercle Brugge voluit de kaart van de jeugd. Deze zet werd met gemengde gevoelens bij de Limburgse club onthaald. De overwinning deed wel deugd, maar de manier waarop die Piraeus zege tot stand kwam zorgde toch wel hier en daar voor gefronste wenkbrauwen. De vraag is dan ook of de Schotse roerganger opnieuw van start gaat met de beloftevolle spelers Schrijvers en Gerkens. Bovendien staat de verdediging dikwijls op flanellen benen te voetballen. Er zal geregeld hulp moeten worden ingeroepen om het gevaarlijke Gentse duo Depoitre-Raman tegen te houden. En op aanvallend vlak loopt het bij KRC Genk ook niet van een leien doekje. Mboyo pikte weliswaar nog een doelpunt mee in Cercle Brugge, maar dat was ook het enige wapenfeit wat de Genkse spits liet zien.

Prognose AA Gent - KRC Genk

Om een plaats bij de play-offs 1 af te dwingen, is AA Gent wel verplicht om te winnen van Racing Genk. Maar diezelfde boodschap geldt ook voor de Limburgers die aan de rand van Playoff 1 staan. De vraag stelt zich dan ook of het onervaren Genk opgewassen is tegen een enthousiast AA Gent.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen AA Gent en KRC Genk :

  Gent Gelijkspel Genk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.85 3.5 3.8
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.8 3.45 4.2
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.85 3.4 4
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.85 3.6 4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.82 3.5 4.1
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.85 3.5 4.2

AA Gent x KRC Genk zal Plaats : Ghelamco Arena. Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000, Gent, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook