puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KAA Gent x Kortrijk vrijdag 29 augustus 2014 om 20u30

Vrijdag 29 augustus, 2014

KAA Gent x Kortrijk
Er is inmiddels al weken geleden voor het eerst afgetrapt in de Belgische Jupiler Pro League en de meeste ploegen zijn het ritme van iedere week spelen dus alweer gewend. Met de sluiting van de transfermarkt voor de boeg zal het nog een spannend laatste weekend worden. Tijdens dit weekend wordt er echter ook gewoon gespeeld. KAA Gent neemt het vrijdag 29 augustus in eigen huis op tegen Kortrijk. Wie van beide ploegen zal deze wedstrijd weten te winnen? Een voorbeschouwing.

KAA Gent

Vorig jaar was Gent ontzettend dicht bij een plaatsje in de top zes van de ranglijst, dat recht geeft op deelname aan play-off I. Uiteindelijk kwam de ploeg echter een punt tekort en eindigde het op de zevende plaats. Dit jaar is Gent vastbesloten om de play-off I wel te gaan halen. Tot nog toe maakt men dan ook een prima indruk in het nog korte seizoen. Uit vijf gespeelde wedstrijden werden tien punten gehaald, wat recht geeft op een voorlopige tweede plaats. Vorige week leed Gent echter wel een pijnlijke nederlaag tegen directe concurrent Genk. De uitwedstrijd ging met 3-2 verloren. Opnieuw liet men echter verzorgd en goed voetbal zien en daar zal men op voort willen borduren de komende wedstrijden. Tegen Kortrijk zal men koste wat het kost willen winnen omdat die ploeg lager ingeschat mag worden en omdat men voor eigen publiek mag spelen.

Kortrijk

Sinds Kortrijk in 2009 terugkeerde op het hoogste niveau van het Belgische voetbal, draait de ploeg zonder problemen mee in de Eerste Klasse. Het eerste jaar waren er wellicht wat aanpassingsproblemen maar daarna eindigde Kortrijk steevast in de top tien. Drie jaar geleden was er zelfs een uitschieter toen men als vierde eindigde in de oompetitie. Vorig jaar kende men een wat minder seizoen en besloot men het seizoen op de negende plaats. Dit jaar zou Kortrijk het liefst bij de top zes willen eindigen, maar men weet dat dit een hele klus gaat worden. Aan de inzet zal het in ieder geval niet liggen. Toch kent de ploeg een zeer zwakke start en staat men met slechts vier behaalde punten op de voorlaatste plaats.

Voorspelling

Gezien de huidige vorm van beide ploegen en het feit dat Gent voor eigen publiek wil laten zien wat het kan, voorspellen we een ruime en gemakkelijke overwinning voor KAA Gent.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KAA Gent x Kortrijk :

  Gent Gelijkspel Kortrijk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.53 3.75 6
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.46 4.05 6.3
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.5 4 6.2
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.53 3.5 6.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.52 3.85 6.2
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.6 3.6 6.2

KAA Gent x Kortrijk zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook