puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KRC Genk x KAA Gent vrijdag 22 augustus 2014 om 20u30

Donderdag 21 augustus, 2014

KRC Genk x KAA Gent
De Belgische voetbalcompetitie is al enkele weken in volle gang. Er zijn inmiddels al vier wedstrijden gespeeld en de onderlinge verhoudingen worden langzaam maar zeker zichtbaar. Komend weekend speelt Racing Genk voor eigen publiek tegen KAA Gent. Vorig jaar streden beide ploegen tot op de laatste speeldag om een plaats bij de eerste zes die recht geeft op deelname aan play-off 1. Uiteindelijk won Racing Genk die slag en eindigde het op de zesde plaats. Dit jaar lijken de ploegen opnieuw aan elkaar gewaagd en het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden. Een voorbeschouwing.

Racing Genk

Het liefst speelt Racing Genk elk jaar opnieuw mee om de titel. In 2010 werd de ploeg echter voor het laatst kampioen en het lijkt erop dat men aan het afzakken is. Vorig jaar wist Racing Genk zich nog wel ternauwernood te plaatsen voor play-off I, maar daar bleek al snel dat de andere topploegen net een maatje te groot zijn voor de ploeg. Men eindigde dan ook op een mistroostige zesde plaats. Ook in het nieuwe seizoen gaat niet alles van een leien dakje voor de ploeg. Tot nog toe werden er slechts drie punten gehaald in de vier gespeelde wedstrijden en dat is eenvoudigweg te weinig voor een club als Racing Genk. Door dit slechte begin is de ploeg terug te vinden op de veertiende plaats van het klassement en wil men het liefst zo snel mogelijk terug richting de top. Dan zal er echter eerst van AA Gent gewonnen moeten worden.

AA Gent

Ook AA Gent kent de laatste jaren een verval. Nadat de ploeg jarenlang binnen de top vijf van het klassement wist te eindigen, lukte het de afgelopen twee jaar niet om zich bij de eerste zes van de ranglijst te voegen en zich op deze wijze te kwalificeren voor play-off I. Twee jaar terug eindigde men zelfs op de twaalfde plaats. Dit jaar heeft AA Gent opnieuw als doel om bij de top zes te eindigen en Europees voetbal te halen en het is het seizoen sterk begonnen. Na vier gespeelde wedstrijden staat men namelijk met tien punten op een gedeelde eerste plaats.

Voorspelling

AA Gent is op dit moment de ploeg in vorm, maar Racing Genk heeft voor eigen publiek wat goed te maken. Toch denken we dat AA Gent uiteindelijk aan het langste eind trekt en zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KRC Genk x KAA Gent :

  Genk Gelijkspel Gent
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.37 3.3 2.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.45 3.3 2.9
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.45 3.25 2.75
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.4 3.2 2.7
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.4 3.3 2.78
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.45 3.3 2.9

KRC Genk x KAA Gent zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook