puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KV Kortrijk x Lokeren zondag 14 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 12 september, 2014

KV Kortrijk x Lokeren
De voetbalkalender is dit jaar overvol. Nadat we amper van het Wereldkampioenschap bekomen waren, begon de Belgische Jupiler Pro League alweer en na de interlandpauze van afgelopen week, waarin de eerste kwalificatiewedstrijden voor het komende EK gespeeld werden, staat komend weekeinde alweer de zevende speelronde van de competitie op het programma. Daarin zal Kortrijk voor eigen publiek moeten spelen tegen Lokeren. Kan Kortrijk deze wedstrijd naar zich toe trekken of is Lokeren simpelweg een maatje te groot? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Kortrijk keerde in 2008 terug op het hoogste niveau van het Belgische voetbal en had het eigenlijk alleen het eerste jaar lastig. Men eindigde op de veertiende plaats en wist ternauwernood degradatie te voorkomen. Sindsdien eindigt men echter steevast binnen de top tien en wist het zichzelf zelfs tweemaal te kwalificeren voor play-off I. Vorig jaar eindigde men op de achtste plaats in de competitie, waarmee men net play-off I misliep. Men maakte vervolgens indruk in play-off II en wist door groepswinst de finale te bereiken. Daarin ging het echter ten onder tegen Oostende. Dit seizoen lijkt het erop dat de ploeg nog in vorm moet geraken. Uit de eerste zes wedstrijden werden zeven punten behaald en dat is niet voldoende voor een ploeg van het kaliber Kortrijk. Men is daarom gebrand op het behalen van meer punten, zeker voor eigen publiek.

Lokeren

Lokeren is een van de ploegen die tot de subtop behoort in de Eerste Klasse. De afgelopen twee jaar wist de ploeg zich bovendien knap te kwalificeren voor play-off I. Daarin kon het geen rol van betekenis spelen en het eindigde respectievelijk op een zesde en een vijfde plaats. Toch is het wel degelijk een ploeg om rekening mee te houden en heeft het ook dit jaar weer als doelstelling om bij de top zes van het klassement te eindigen. Of dat ook daadwerkelijk gaat lukken is echter nog maar de vraag, aangezien de concurrentie moordend is. In de eerste zes wedstrijden maakte men met het spel behoorlijk indruk, maar de punten bleven achterwege. Er werden acht punten behaald en daarmee bezet Lokeren de zevende plaats van het klassement.

Voorspelling

Hoewel Kortrijk voor eigen publiek speelt en gebrand zal zijn op de overwinning, denken we dat Lokeren een maatje te groot is. We voorspellen dan ook een overwinning voor Lokeren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Kortrijk x Lokeren :

  Kortrijk Gelijkspel Lokeren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.6 3.2 2.6
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.6 3.2 2.6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.6 3.3 2.65
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.3 2.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.6 3.25 2.58
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.65 3.4 2.55

KV Kortrijk x Lokeren zal Plaats : Guldensporenstadion. Moorseelsestraat 111B, 8500, Kortrijk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook