puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Mechelen x Club Brugge zondag 24 augustus 2014 om 18u00

Vrijdag 22 augustus, 2014

KV Mechelen x Club Brugge
Het Wereldkampioenschap lijkt inmiddels alweer maanden geleden en de vakantie is voor de voetballers in de Belgische Jupiler Pro League reeds lang voorbij. Men is inmiddels alweer volop bezig met het nieuwe seizoen. Er zijn immers al vier wedstrijden gespeeld en komend weekeinde staat de vijfde speelronde van de Eerste Klasse op het programma. KV Mechelen neemt het dan op tegen titelkandidaat Club Brugge, dat het seizoen sterk begon. Kan Mechelen stunten voor eigen publiek of gaat Club 'gewoon' met de drie punten naar huis? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen

Sinds KV Mechelen in 2007 promoveerde naar de Eerste Klasse, is het eigenlijk nauwelijks in de problemen gekomen in de Jupiler Pro League. Vrijwel elk seizoen eindigde men in de top tien en daarom was men vorig jaar dan ook niet tevreden met de behaalde dertiende plaats. Ook in de play-off wedstrijden maakte KV Mechelen geen indruk en daarom wil men dit jaar de prestatie van vorig jaar verbeteren en opnieuw bij de eerste tien eindigen. Het begin van de ploeg is echter niet al te sterk; tot nog toe behaalde men slechts drie punten in vier gespeelde wedstrijden waardoor KV Mechelen tot de onderste ploegen behoort en punten nodig heeft. De eerste wedstrijd tegen Genk werd nog gewonnen, maar daarna werd er van respectievelijk Kortrijk, Oostende en Gent kansloos verloren. Tijd dus om punten te gaan halen, al zal dat tegen Club Brugge niet vanzelf gaan.

Club Brugge

Het is inmiddels al tien jaar geleden dat Club Brugge voor het laatst kampioen werd en de fans lijken het wachten meer dan beu. De meeste mensen menen dat een topclub als club Brugge vaker kampioen moet worden. Toch speelt men iedere jaar opnieuw mee voor de bovenste plaatsen. Club Brugge eindigde de afgelopen tien jaar bijvoorbeeld slechts twee keer buiten de top drie. De spelers zullen net dat laatste stapje moeten maken om het kampioen Anderlecht lastig te maken. Dit jaar hebben veel kenners goede hoop op een eventuele landstitel voor de Bruggenaren. Club Brugge is het seizoen dan ook goed begonnen en bezet de derde plaats met acht punten uit vier wedstrijden. De spelers zijn het aan hun stand verplicht om van KV Mechelen te winnen.

Voorspelling

Hoewel KV Mechelen het iedere tegenstander lastig kan maken, verwachten we toch dat Club Brugge deze wedstrijd zonder al te veel problemen zal weten te winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen x Club Brugge :

  Mechelen Gelijkspel Brugge
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 4 3.3 1.9
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 4 3.5 1.9
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.95 3.45 1.85
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 4 3.25 1.85
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 3.95 3.45 1.86
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 4 3.5 1.9

KV Mechelen x Club Brugge zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook