puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Lierse x Anderlecht zaterdag 13 augustus 2014 om 18u00

Vrijdag 12 september, 2014

Lierse x Anderlecht
Na een korte onderbreking voor het interlandvoetbal, gaan de nationale voetbalcompetities komend weekeinde gewoon weer verder. Ook in de Belgische Jupiler Pro League zal er weer volop gevoetbald gaan worden. Lierse neemt het in eigen huis op tegen huidig koploper en regerend landskampioen Anderlecht. Kan Lierse voor een verrassing zorgen of weet Anderlecht gewoon te winnen? Een voorbeschouwing.

Lierse

Sinds Lierse terugkeerde op het hoogste niveau in 2010, wist het zich elk jaar opnieuw weer ternauwernood te behouden voor de Eerste Klasse. Tweemaal gebeurde dit met een veertiende plaats en tweemaal met een twaalfde plaats. Ook kon Lierse alle vier de jaren geen vuist maken in de play-off wedstrijden. Alles lijkt bij de club dus te draaien om behoud. Ook dit jaar lijkt dit weer de belangrijkste doelstelling en punten sprokkelen lijkt dus belangrijker dan ooit. Men staat immers onderaan de ranglijst met slechts vier behaalde punten uit zes wedstrijden. Natuurlijk is er nog niets aan de hand, maar er moeten toch snel punten worden gepakt om niet onderaan te blijven bungelen. Of dat tegen Anderlecht gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag, maar de spelers zullen er voor eigen publiek wel alles aan gaan doen en voor elke meter op het veld strijden.

Anderlecht

Anderlecht regeert de laatste jaren in de Belgische Jupiler Pro League. Men werd reeds drie maal achter elkaar kampioen en de laatste tien jaar kon men maar liefst zeven keer de titel vieren. Ook dit jaar is men goed op stoom. Anderlecht kwam met het aantrekken van Steven Defour als grote winnaar uit de transferperiode en lijkt bovendien niet te verslaan. Men staat dan ook stijf bovenaan na zes gespeelde wedstrijden. Anderlecht behaalde in zes speelrondes veertien punten en heeft daarmee al een klein beetje afstand genomen van de voornaamste concurrenten om de titel. Anderlecht verloor bovendien nog niet dit seizoen; er werd enkel twee maal gelijk gespeeld en de rest werd eenvoudig gewonnen. Anderlecht lijkt ook dit jaar met niets minder genoegen te nemen dan de titel en dan zullen ook uitwedstrijden tegen ploegen als Lierse gewoon gewonnen moeten gaan worden. Men zal dan ook vol op de aanval gaans pelen en proberen om zo snel mogelijk te scoren.

Voorspelling

Alles lijkt erop te wijzen dat Anderlecht in Lierse een makkelijke klus gaat krijgen. We voorspellen dan ook een ruime overwinning voor Anderlecht.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse x Anderlecht :

  Lierse Gelijkspel Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 6 4 1.5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 6.6 3.15 1.43
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 7 4.15 1.45
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 6 4.1 1.45
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 6.6 4.2 1.46
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 6.75 4 1.5

Lierse x Anderlecht zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook