puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse x Charleroi zaterdag 23 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 22 augustus, 2014

Lierse SK x Sporting Charleroi
Komend weekeinde staat alweer de vijfde speelronde op het programma in de Eerste Klasse van het Belgische profvoetbal. In tegenstelling tot veel andere competities is men in Belgie vroeg begonnen, waardoor er nu al verschillen zichtbaar zijn op de ranglijst. Komende speelronde speelt Lierse voor eigen publiek tegen Charleroi. Kan een van beide ploegen het verschil maken of eindigt de wedstrijd in een gelijkspel? Een voorbeschouwing.

Lierse

Na een verblijf van drie jaar in de Tweede Klasse keerde Lierse in 2010 terug op het hoogste niveau. De ploeg heeft sindsdien elk seizoen opnieuw slechts een doel: handhaving. De afgelopen jaren slaagde men daar iedere keer opnieuw in, al kroop men soms door het oog van de naald. Dit jaar heeft de ploeg opnieuw hanhaving als doelstelling, maar men wil dat natuurlijk het liefst zo snel mogelijk realiseren en streeft daarom naar een plaats in de middenmoot. Hoewel er van de huidige ranglijst nog niet veel af te lezen valt, behaalde Lierse tot nog toe wel al vier punten en staat het daarmee op een een veilige tiende plaats. Om daar te blijven moet er echter wel gewonnen worden en in eigen huis lijkt dat het meest realistisch. Zeker als er tegen een op dit moment laag geklasseerde ploeg als Charleroi gespeeld wordt. Lierse zal dus vol voor de overwinning gaan en met de steun van het fanatieke thuispubliek aanvallend voetbal willen spelen.

Charleroi

Een jaar na de promotie van Lierse, viel voor Charleroi het doek. De ploeg degradeerde naar de Tweede Klasse maar kwam het jaar daarop ijzersterk terug door kampioen te worden. De afgelopen twee jaar had ook deze ploeg als doelstelling om zich te handhaven in de bovenste divisie en daar slaagde het twee keer vrij gemakkelijk in. Beide keren eindigde Charleroi namelijk stevig in de middenmoot zonder dat het ook maar een moment in gevaar kwam. Ook dit jaar wil men het liefst in de top tien eindigen maar men kende een valse start. Men wist uit vier wedstrijden slechts een punt te behalen en staat daarmee voorlopig op de laatste plaats.

Voorspelling

Voor Charleroi zijn de punten broodnodig omdat men niet direct in het begin al zoveel punten achter wil staan. Lierse is echter de ploeg in vorm en speelt bovendien ook nog eens voor eigen publiek. We denken dan ook dat Lierse deze wedstrijd gaat winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse x Charleroi :

  Lierse Gelijkspel Charleroi
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.4 3.25 2.8
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.6 3.3 2.65
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.35 3.3 2.8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.2 2.6
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.48 3.2 2.74
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.6 3.3 2.65

Lierse SK x Sporting Charleroi zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook