puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Lokeren x Standard Luik zondag 31 augustus 2014 om 14u30

Vrijdag 29 augustus, 2014

Lokeren x Standard Luik
De Belgische Jupiler Pro League is inmiddels al weer in volle gang en heel voorzichtig kunnen we zelfs al zien welke ploegen het dit jaar moeilijk gaan krijgen en welke ploegen zullen gaan strijden om de titel. Hoewel de transfermarkt nog volop open is, zijn we komend weekeinde alweer toe aan de zesde speelronde. Lokeren speelt thuis tegen titelkandidaat Standard Luik en zal graag willen laten zien dat het qua niveau tegen de top aanzit. Zal dit ook daadwerkelijk lukken of maakt Standard Luik de titelaspiraties waar in deze wedstrijd? Een voorbeschouwing.

Lokeren

Lokeren behoort al jaren tot de subtop van de Eerste Klasse, maar het lijkt maar niet te lukken om definitief aan te haken bij de top. Afgelopen twee jaar wist men zich op knappe wijze te plaatsen voor play-off I. Daarin kon het jammer genoeg geen vuist maken en eindigde het tweemaal op de vijfde plaats. Dit jaar wil men opnieuw bij de top zes eindigen en het liefst een Europees ticket behalen. Lokeren is het seizoen redelijk begonnen. Op dit moment staat de ploeg op de zevende plaats met zeven behaalde punten uit vijf wedstrijden. Vooral voor eigen publiek wil men zoveel mogelijk winnen en de wedstrijd tegen titelkandidaat Standard Luik lijkt daarvoor de ideale mogelijkheid.

Standard Luik

Vorig jaar had eindelijk weer het seizoen van Standard Luik moeten worden. Nadat men zes jaar geleden tweemaal achter elkaar kampioen was geworden, leek het vorig jaar opnieuw te gaan gebeuren. In de reguliere competitie was Standard Luik oppermachtig en eindigde het dan ook bovenaan de ranglijst. In de play-off ging het echter mis en met lede ogen moesten de Standard supporters toezien hoe Anderlecht er alsnog met de punten vandoor ging. Dit jaar moet voor Standard Luik het jaar van de wraak worden en men wil dan ook koste wat het kost kampioen worden in de Eerste Klasse. Dat dit niet vanzelf gaat, kunnen we zien aan de prestaties tot nog toe. Standard Luik begon niet al te sterk aan het seizoen en behaalde tot nog toe zeven punten uit vijf gespeelde wedstrijden. Om niet direct aan het begin van het seizoen al een serieuze achterstand op te lopen, moet er gewonnen worden van Lokeren.

Voorspelling

Beiden ploegen hebben tot nog toe evenveel punten behaald en lijken nog niet in hun topvorm te verkeren. We voorspellen een overwinning voor Standard Luik.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lokeren x Standard Luik :

  Lokeren Gelijkspel Standard
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.3 3.4 2.87
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.35 3.35 2.75
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.3 3.35 2.85
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.25 3.4 2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.28 3.4 2.88
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.25 3.5 3

Lokeren x Standard Luik zal Plaats : Daknamstadion. Daknamstraat, 91, 9160, Lokeren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook