puce H1 Geld-Kansspel.be

Manchester United x Bayern München Champions League 1 april 2014 om 20u45

Maandag 31 maart, 2014

Manchester United x Bayern München
Op 26 mei 1999 voltrok zich waarschijnlijk de meest memorabele ommekeer in een wedstrijd ooit. Niet zo maar een wedstrijd, maar de Champions League finale tussen Bayern München en Manchester United. Niks leek nog in de weg te staan voor Bayern die 90 minuten op voorsprong stond, maar het geluk was dit keer niet aan de Duitse kant. De rollen waren voor even omgedraaid. In blessuretijd maakten de Engelsen twee doelpunten met gouden wissel Ole Gunnar Solskjær. De Engelsen wonnen na 31 jaar de belangrijkste Europese prijs. Op dinsdag 1 april 2014 wordt deze wedstrijd opnieuw gespeeld, maar dan in de kwartfinale van de Champions League.

Manchester United dat het dit keer moet doen met David Moyes. Sir Alex Ferguson die 27 seizoenen lang aan het roer stond bij deze club zag in Moyes de ideale voorman. Moyes heeft het er moeilijk mee met alleen de Champions League als overgebleven prijs. Nadat in de vorige ronde Olympiacos met alle moeite opzij werd gezet, hoopten de Engelsen op een redelijke tegenstander. Bayern Munchen werd de tegenstander en de Engelsen kunnen meer dan ooit aan de slag om zichzelf voor te bereiden op deze wedstrijd. Robin van Persie, de man van de wedstrijd tegen Olympiacos met drie doelpunten, is er dit keer niet bij vanwege een blessure.

Champions League winnaar Bayern München dat nu al kampioen is van Duitsland zal haar onverslagen reeks nog verder willen uitbouwen. De sterkste ploeg van Europa zal proberen in dit treffen de wedstrijd vroeg te beslissen. In de vorige ronde werd een andere Engelse club uitgeschakeld. Arsenal dat niet opgewassen was tegen de Duitse ploeg ging met 3-1 onderuit. In het weekend plaatste de Bayern trainer Josep Guardiola een groot deel van de basisselectie op de reservebank. De wedstrijd tegen TSG Hoffenheim (3-3) ging nergens meer om, want de Duitsers waren al kampioen van de Bundesliga. De sleutelspelers hebben veel rust gehad en zijn klaar voor de strijd.

Voor de Duitsers die toeleven naar een nieuwe Europese prijs staan er beter voor en ogen stabiel. De succescoach Josep Guardiola kan na winst in Engeland een grote stap maken op weg naar de halve finale van de Champions League. Hij kan in zijn eerste jaar al de cup met de grote oren winnen. De Engelsen moeten het op wilskracht doen, want de Duitsers lijken sterker op papier.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Manchester United en Bayern München :

 
Manchester United
Gelijkspel
Bayern München
BetFirst >> Wedden op betFirst
6.50
4.50

1.50

Unibet >> Wedden op Unibet
7.15
4.65
1.46
bWin >> Wedden op bwin
6.50
4.60
1.44
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
6.60
4.50
1.45
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
6.50
4.50

1.50

Manchester United x Bayern München zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook