puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Nederland x Argentinië 9 juli 22u00 (Wereldkampioenschap)

Maandag 7 juli, 2014

Nederland x Argentinië
Op 9 juli 2014 om 22:00 uur vindt de halve finale plaats tussen Nederland en Argentinië. Beide landen hebben de kwartfinale overleefd en staan daardoor tegenover elkaar in de halve finale van het WK voetbal in Brazilië. Argentinië wist België met 1-0 te verslaan en Nederland versloeg Costa Rica tijdens een penaltyserie. Held bij Nederland was Tim Krul die maar liefst 2 van de 5 ballen wist tegen te houden. België was tegen Argentinië wel de betere partij, maar Argentinië wist België alsnog te verslaan. Of dat tegen Nederland ook gaat lukken valt te betwijfelen.

Nederland

Nederland heeft zich WK absoluut van een goede kant laten zien. Het land heeft uitstekende resultaten weten te behalen. Al ging het de laatste 2 wedstrijden met pijn en moeite, het land is moedig geweest en heeft voortdurend geloofd in de overwinning. Bondscoach Louis van Gaal mag dan ook trots zijn op zijn voetbalteam. Hij heeft zijn doelstelling weten te behalen door het land naar de halve finale te loodsen. In Argentinië vindt Nederland een sterke tegenstander, maar wanneer er gekeken wordt naar het laatste voetbalspel, maakt Nederland zeker kans om te winnen.

Argentinië

Argentinië speelt goed voetbal, eigenlijk zoals altijd, maar het is nog niet echt verrassend uit de hoek gekomen. Het is dan ook maar de vraag of het land opgewassen is tegen het sterke Nederland. Hoewel Nederland in het middenveld en in de verdediging nog wel eens wat steekjes laat vallen, is het land een echt team wanneer het voetbalt. Onder de leiding van Louis van Gaal heeft het zeer goede resultaten weten te behalen. Argentinië zal daarom zijn zeker op zijn goede moeten zijn, want Arjan Robben is een gevaarlijke speler die de wedstrijd zomaar eens zou kunnen beslissen in de halve finale.

Voorspelling

Hoewel de kans aanwezig is dat Argentinië de wedstrijd zal weten te winnen, lijkt Nederland meer kans te maken om te winnen. Zeker wanneer er gekeken wordt naar de resultaten over het geheel. Maar een bloedstollende halve finale zal het zeker worden. Beide landen hebben al eerder tegenover elkaar gestaan tijdens het WK, dus het zal er om spannend wie deze wedstrijd zal winnen en daarmee ook doorgaat naar de WK finale in Brazilië. Het is dan ook een wedstrijd die zeker gezien mag worden.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland x Argentinië :

  Nederland Gelijkspel Argentinië
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 3.1 3.2 2.37
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 3.1 3.2 2.4
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.25 3.2 2.42
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.95 3.3 2.4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 3.1 3.1 2.45
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 3.1 3.2 2.4

Nederland x Argentinië zal Plaats : Arena de Săo Paulo. Avenida Miguel Ignácio Curi, 111, 08295-005, Săo Paulo, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook