puce H1 Geld-Kansspel.be

Een spannende WK kwartfinale tussen Costa Rica en Nederland

Woensdag 2 juli, 2014

Nederland x Costa Rica
Op vrijdagavond 5 juli 2014 om 22:00 wordt de achtste finale gespeeld tussen Nederland en Costa Rica. Deze wedstrijd belooft zeer spannend te worden aangezien beide landen uitstekend voetballen tijdens dit WK in Brazilië. Nederland verrast met voetballers zoals Arjan Robben, Wesley Schneider, Robin van Perzie, Nigel de Jong en de invallers Leroy Fer en Memphis Depay. Maar ook Costa Rica weet dit WK flink te verrassen en heeft al verschillende mooie resultaten geboekt. Kortom, een wedstrijd die de moeite waard is om te bekijken.

Nederland

Nederland speelt verrassend goed dit WK. Er zijn al diverse doelpunten gescoord tijdens dit WK. Vooral de allereerste wedstrijd van het land was een genoegen om te zien. In deze wedstrijd werd wereldkampioen Spanje met 5-1 uitgeschakeld. Daarmee nam Nederland revanche op de wedstrijd van 4 jaar geleden, toen het in de finale van het WK verloor van Spanje. Nederland heeft een aantal goede aanvallers in het team zitten, maar ook de verdediging mag niet vergeten worden. Nigel de Jong, Dirk Kuyt en Wesley Schneider spelen verder een belangrijke rol in elke wedstrijd tot nu.

Costa Rica

Costa Rica is de absolute verrassing van het WK 2014 in Brazilië. Wat speelt het land ongelofelijk goed voetbal. Alleen in de 8e finale wist het land misschien niet zo te overtuigen als voorgaande wedstrijden. Desalniettemin staat het land terecht in de kwartfinale van het WK. Het land mag Nederland echter niet onderschatten, want Oranje heeft inmiddels een flinke favorietenrol weten te bemachtigen. Daarmee belooft het een uniek duel te worden, waarin het recht van de sterkste zal gelden. Het zal fysiek een zware wedstrijd worden, maar wel eentje die zeer zeker de moeite waard zal zijn.

Wie gaat er winnen?

De grote vraag is natuurlijk wie deze wedstrijd op zijn naam gaat schrijven? Zal Nederland ook deze wedstrijd in zijn voordeel weten te beslissen, of wordt het toch het verrassende Costa Rica dat binnen no time ongelofelijk ver is gekomen tijdens dit WK? De resultaten op 5 juli 2014 zullen uitwijzen wie de uiteindelijke winnaar zal worden van dit duel. Beide landen maken veel kans om door te komen, maar als er een winnaar gekozen zou moeten worden, dan maakt Nederland misschien wel de meeste kans vanwege hun ervaring en onverschrokken aanvallers.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland x Costa Rica :

  Nederland Gelijkspel Costa Rica
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.5 4.2 7
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.48 4.3 7
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.48 4.35 7.5
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.5 4.33 6.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.47 4.2 7
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.48 4.3 7

Nederland x Costa Rica zal Plaats : Arena Fonte Nova. Ladeira da Fonte das Pedras, 40050-565, Salvador, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook