puce H1 Geld-Kansspel.be

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Nederland en Ecuador op 17 mei 2014 20u30

Vrijdag 16 mei, 2014

Nederland x Ecuador
Zaterdag 17 mei speelt het Nederlands Elftal haar eerste wedstrijd in de oefencampagne richting het wereldkampioenschap in Brazilië. In de Amsterdam Arena neemt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het op tegen Ecuador dat ook deel zal nemen aan het wereldkampioenschap voetbal komende zomer. Kan Nederland direct indruk maken in de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding of weet Ecuador te verrassen? Een voorbeschouwing.

Nederland

Het Nederlands elftal wist zich eenvoudig te plaatsen voor het wereldkampioenschap voetbal. Met groot gemak werd de nummer twee van afgelopen WK groepswinnaar in de kwalificatiepoule, waarmee het zich plaatste voor het wereldkampioenschap. Nederland gaat echter niet met enorm veel zelfvertrouwen richting Brazilië. Allereerst mist men met Kevin Strootman een ontzettend belangrijke speler op het middenveld. Daarnaast wordt er door de buitenwacht openlijk getwijfeld aan de verdedigende kwaliteiten van het elftal. Nederland speelt namelijk vrijwel alleen maar met verdedigers uit de Nederlandse competitie, die niet door iedereen even hoog worden ingeschat. Afgelopen week begon bondscoach Louis van Gaal al met een groep spelers uit de Nederlandse competitie. Daar zullen er nog enkele van afvallen en vanzelfsprekend komen er ook enkele spelers uit buitenlandse competitie bij. Het is nog maar de vraag of deze spelers al opgesteld worden tegen Ecuador aangezien zij een zwaar seizoen achter de rug hebben bij de diverse Europese topclubs. Nederland in tijdens het WK opgedeeld in een poule met Spanje, Chili en Australië. Een valse start kunnen de Nederlanders echter niet gebruiken en men is het ook aan haar stand verplicht om de wedstrijd tegen Ecuador te winnen.

Ecuador

Ecuador wist zich ternauwernood rechtstreeks te plaatsen voor het Wereldkampioenschap. In de Zuid-Amerikaanse kwalificatie poule gingen de eerste vier rechtstreeks door naar het WK en Ecuador eindigde knap op de vierde plaats, met evenveel punten als nummer vijf Uruguay maar een beter doelsaldo. De bondscoach van Ecuador is Reinaldo Rueda. In het team van Ecuador zijn slechts twee bekende namen te noteren: Renato Ibarra van Vitesse is geselecteerd en Antonia Valencia, de aanvaller van Manchester United is de absolute vedette van het elftal. Ecuador is in Brazilië ingedeeld in poule E, samen met Honduras, Frankrijk en Zwitserland.

Voorspelling

We verwachten dat Ecuador voornamelijk naar Amsterdam komt om zo weinig mogelijk tegendoelpunten te krijgen. Nederland daarentegen zal het publiek willen verwennen. We voorspellen dan ook dat het Nederlands Elftal deze wedstrijd zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador :

 
Nederland
Gelijkspel
Ecuador
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
1.44
4.25
6.00
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.40
4.70
7.00
Unibet >> Wedden op Unibet
1.40
4.50
7.00
bWin >> Wedden op bwin
1.40
4.75
6.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.43
4.20
6.80
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.40
4.70
7.00

Nederland x Ecuador zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook