puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Nederland x Griekenland 1 september 2016

Woensdag 31 augustus, 2016

Pronostiek Nederland x Griekenland 1 september 2016
In de aanloop naar de voorrondes van het WK, kruisen Nederland en Griekenland donderdagavond de degens in een vriendschappelijk interland. Een oefenwedstrijd waar het Oranje van Danny Blind zelfvertrouwen uit kan putten. To Piratiko, onder leiding van de Duitser Michael Skibbe, is echter niet te onderschatten. Ook zij zijn opzoek naar een overtuigende winst na de nipte zege tegen de Australiërs.

Chaotisch Oranje

Momenteel is er een kleine crisis aan de gang bij het Nederlandse elftal. Danny Blind zit met de handen in het haar terwijl z’n technische staf langzaamaan uit elkaar valt. Het vertrek van Dick Advocaat naar het Turkse Fenerbahçe, Marco Van Basten als assistent-bondscoach en binnenkort ook Bert Van Oostveen als directeur bij de KNVB, zorgen ervoor dat er enorm veel druk op de schouders van de bondscoach komt. Ook enkele sleutelspelers zullen niet aan de aftrap komen, noch op de bank aanwezig zijn. Jan-Klaas Huntelaar en Memphis Depay werden niet opgenomen in de definitieve oranje-selectie. Opvallend echter is de terugkeer van Maarten Van Stekelenburg, die momenteel een goede prestatie neerzet bij Everton. Zo was hij een beslissende speler in de 2-1 overwinning tegen West Bromwich Albion. De vraag is echter of hij die lijn kan doortrekken bij de nationale ploeg.

Wereld Goal

Ook de Grieken zijn niet in topvorm. Van het elftal dat zichzelf in 2004 met een 0-1 overwinning tegen Portugal Europees kampioen kroonde, is er de laatste jaren niet veel meer op te merken. Ondanks het halen van de Europese kwartfinale, die ze van Duitsland verloren met 4-2, hebben ze nog niet vaak kunnen overtuigen. Het was pas in de interland tegen Australië dat we nog eens een opflakkering zagen van wat de Grieken ooit gekund hebben. Met een treffer om ‘U’ tegen te zeggen, trapte Maniatis vanuit de middencirkel de Grieken naar een 0-2 voorsprong. Een gelijkmaker van de Socceroos, in de tweede helft, bracht nog wat spanning in de wedstrijd maar uiteindelijk wonnen de Grieken met de hakken over de sloot. Of we dit soort acties donderdag te zien zullen krijgen, blijft echter de vraag.

Nederland In Het Voordeel

De match wordt donderdag, 1 september, gespeeld om 20u45 in het Phillips Stadion. Met 6 Eindhovense spelers, heeft Oranje al van op voorhand een groot voordeel. Jorrit Hendrix mag op eigen veld z’n debuut gaan maken als international en zal zich uiteraard willen bewijzen tegenover zijn trainer en Nederlands publiek. In tegenstelling tot Griekenland, heeft het Nederlandse elftal ook veel meer potentieel op de grasmat lopen en als je talent combineert met een thuiswedstrijd dan verhoog je uiteraard je kansen op winst aanzienlijk. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden voor de Grieken, die creatief uit de hoek zullen moeten komen. Op papier een gemakkelijke tegenstander voor de Nederlanders maar dat is dan zonder externe factoren gerekend. Een wedstrijd om dus zeker naar uit te kijken.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland :

  Nederland Nul Griekenland
BetFirst >> Wedden op betFirst 1.47 4 8
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.476 3.8 7.5
Bet777 >> Wedden op Bet777 1.47 4.05 8
Unibet >> Wedden op Unibet 1.5 4 7.5
bWin >> Wedden op bwin 1.45 4.1 7.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.47 3.78 7.4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.47 3.78 7.4
Circus Betting >> Wedden op Golden Vegas 1.47 3.78 7.4
Euro Tiercé >> Wedden op EuroTiercé 1.47 4 7.5
Bingoal >> Wedden op Bingoal 1.48 4 7.5
BetCenter >> Wedden op Betcenter 1.6 3.7 5.4
Betclic >> Wedden op Betclic 1.48 3.9 7.75
BetWay >> Wedden op BetWay 1.45 4 7.5

Nederland x Griekenland zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook