puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Nederland x Wales Een WK-oefenwedstrijd op 4 juni 2014

Woensdag 4 juni, 2014

Nederland x Wales
Op 4 juni 2014 speelt het Nederlands Elftal een zogenaamde uitzwaai wedstrijd tegen Wales. Terwijl Nederland zich wel heeft weten te plaatsen voor het WK in Brazilië, is dit bij Wales niet het geval. Sowieso lijkt Nederland een grote kans te maken om de wedstrijd te winnen tegen Wales, want de voorgaande 6 wedstrijden werden ook gewonnen door Nederland. Toch kan Wales altijd verrassend uit de hoek komen, dus een echte winnaar is er zeker nog niet. De wedstrijd van 4 juni 2014 zal worden gespeeld in de Amsterdam Arena.

Nederland

Nederland doet het op dit moment niet onaardig wanneer er gekeken wordt naar de laatste wedstrijden richting het WK. Onder de leiding van Louis van Gaal worden er aardige resultaten neergezet die ook in de komende wedstrijd tegen Wales goed van pas kunnen komen. De laatste wedstrijd speelde Oranje tegen Ghana en deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door Nederland. Tijdens deze wedstrijd werd er best aardig gevoetbald, dus het zou zo maar kunnen dat ook de wedstrijd tegen Wales in het voordeel van Nederland beslist gaat worden.

Wales

Wales heeft zich helaas niet weten te plaatsen voor het komende WK in Brazilië. Aaron Ramsey en Gareth Bale, 2 topspelers, spelen op 4 juni 2014 niet mee. Het is daarom de grote vraag of Wales opgewassen is tegen het meer stabiele Nederland, zeker ook omdat de eerdere 6 wedstrijden alleen maar door Nederland werden gewonnen. Wales zal tot het uiterste moeten gaan om daadwerkelijk te kunnen winnen van Nederland. Het belooft daarmee een spannende wedstrijd te worden die zeker de moeite waard is om te bekijken. Kortom, een mooie voetbalwedstrijd waarin Wales en Nederland het tegen elkaar zullen opnemen.

Een mogelijke voorspelling

De wedstrijd is zeker interessant, want het stadion is helemaal uitverkocht. Daarom lijkt het er op dat het een spannende wedstrijd zal gaan worden. Hoewel Oranje de papieren voor het WK al in huis heeft, zal het er toch zeker alles aan doen om de wedstrijd in hun voordeel te laten beslissen. Maar ook Wales zal zijn tanden laten zien in deze vriendschappelijke wedstrijd. Al was het alleen maar om de nare nasmaak weg te spoelen dat er niet gevoetbald mag worden op het WK door Wales. Nederland lijkt echter wel over de beste papieren te beschikken om de wedstrijd te winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland en Wales :

 
Nederland
Gelijkspel
Wales
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (100 € freebet)
1.25
5.5
12
BetFirst >> Wedden op betFirst (100 € freebet)
1.25
5.2
11
Unibet >> Wedden op Unibet (60 € bonus)
1.22
6
15
bWin >> Wedden op bwin (50 € bonus)
1.22
6
12
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (5 €)
1.22
5.4
12.5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (50 € freebet)
1.25
5.2
11

Nederland x Wales zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook