puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Bergen 16 februari 2014 om 18u00

Vrijdag 14 februari, 2014

RSC Anderlecht x Bergen
Regerend kampioen Anderlecht kruist zondag 16 februari in de 26e speelronde van de Belgische Jupiler Pro League in het Constant Vandenstock stadion de degens met de nummer laatst Bergen. Mitrovic en Mbemba maakten in de heenwedstrijd het verschil voor Anderlecht (0-2), dat als topploeg een wisselvallig seizoen doormaakt en inmiddels op respectabele afstand van koploper Standaard Luik staat.

Anderlecht als uitgesproken favoriet aan de aftrap

Nummer 3 op de ranglijst Anderlecht komt als uitgesproken favoriet aan de aftrap. De Nederlandse trainer John van den Brom zag zijn ploeg de laatste 5 thuisduels winnen. Ook de statistieken in de onderlinge confrontaties met Bergen spreken duidelijke taal. Anderlecht won van de laatste 17 krachtmetingen er 14, tegen Bergen slechts 1. Anderlecht scoorde er daarbij ook lustig op los, met 41 treffers. Bergen kwam tot slechts 19 treffers. Tweemaal kwamen beide ploegen een gelijkspel overeen. Het duel krijgt extra lading doordat Anderlecht onlangs zijn interesse in doelman Olivier Werner van Bergen kenbaar heeft gemaakt. Werner kan tweede doelman bij de meervoudig landskampioen worden.

Bergen zit in de hoek waar de klappen vallen

Bergen geldt momenteel als de belangrijkste degradatiekandidaat in de Jupiler Pro League. De ploeg heeft tot nu toe nog maar 13 punten verzameld. De achterstand op de nummer voorlaatst Waasland-Beveren bedraagt al 9 punten. De laatste 5 duels bieden ook weinig houvast voor de ploeg van trainer Cedomir Janevski. Ze gingen alle verloren. Gemiddeld krijgt Bergen dit seizoen bijna 5 goals per wedstrijd tegen. De ploeg ontbeert ook een echte topscorer. Middenvelder Arnor Angeli is met 2 doelpunten en 1 assist vooralsnog de meest productieve speler van de hekkensluiter in de Belgische hoogste klasse, die erop hoopt al counterend een zege bij Anderlecht te kunnen stelen.

Bergen wist tot nu toe eenmaal te winnen van Anderlecht

Het duel tussen Anderlecht en Bergen staat vaak garant voor spektakel. In de 17 wedstrijden die beide clubs tot op heden in competitieverband tegen elkaar speelden, werden gemiddeld bijna vier doelpunten gescoord. Anderlecht heeft wat goed te maken na het teleurstellende gelijke spel tegen Kortrijk. Toevallig ook de ploeg waartegen Anderlecht dit seizoen de enige thuisnederlaag leed. Anderlecht behaalde vorig seizoen de grootste zege op Bergen in de geschiedenis. Het werd destijds 0-5. Alle statistieken wijzen op een eenvoudige zege voor Anderlecht, maar het is aan Bergen om het succes van de laatste en enige competitiezege op paars-wit ( op 19 mei 2007 ) te herhalen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht x Bergen :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Bergen
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.20
6.00
13.50
Unibet >> Wedden op Unibet
1.20
6.00
13.00
bWin >> Wedden op bwin
1.20
6.00
10.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.25
5.70
11.31
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.20
6.00
13.50

RSC Anderlecht x Bergen zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook