puce H1 Geld-Kansspel.be

Real Madrid x Bayern München Champions League halve finale woensdag 23 april 2014 om 20u45

Maandag 21 april, 2014

Real Madrid x Bayern München
In de legendarische Champions League hebben we inmiddels de halve finales bereikt en daarin zijn eigenlijk geen slechte ploegen meer te vinden. In de halve finale nemen Real Madrid en Bayern München het tegen elkaar op. Deze twee grootmachten zijn beiden uitgesproken favoriet deze jaargang en sommigen roepen zelfs al hardop dat de winnaar van deze tweestrijd uiteindelijk ook de Champions League zal winnen. De eerste wedstrijd vindt woensdag 23 april in Madrid plaats. Kan Real direct een gevoelige tik aan de Duitsers uitdelen of zal Bayern München stand kunnen houden? Een voorbeschouwing.

Real Madrid

Alles lijkt op dit moment goed te lopen bij Real Madrid. Zelfs zonder de licht geblesseerde Christiano Ronaldo blijft men winnen. Men strijdt dan ook nog op alle fronten mee en kan alle prijzen nog pakken. Afgelopen week pakte men de eerste prijs al door met 2-1 van Barcelona te winnen in de finale van de beker. Met name Garrath Bale maakte enorm veel indruk tijdens deze wedstrijd. Christiano Ronaldo bleef nog aan de kant, maar we mogen verwachten dat hij tegen Bayern München wel zijn opwachting zal maken. Ondertussen maakt Real Madrid ook nog kans op het landskampioenschap en heeft het in het slot van de competitie het makkelijkste programma in het vooruitzicht. Nu zal de focus echter vooral liggen op de strijd met Bayern München. Opvallen is dat Real Madrid al twee Duitse ploegen uitschakelde dit seizoen. Zowel Schalke als Dortmund werden door de Spanjaarden uit het toernooi geknikkerd.

Bayern München

Bayern wil koste wat het kost de Europese titel prolongeren. Dan zal men natuurlijk moeten winnen van Real Madrid en dat gebeurt niet zomaar. Bayern kan echter in alle rust concentreren op het tweeluik met Madrid aangezien de Duitsers reeds kampioen zijn en dus geen focus meer hoeven te hebben op de competitie. Men kan zich dus vol richten op de confrontatie met Real Madrid en met Guardiola aan het roer, heeft men een trainer die als geen ander weet hoe Real Madrid te bespelen valt. Bayern is ook dit seizoen overigens weer uitstekend in vorm en lijkt de torenhoge favoriet voor de Champions League winst.

Voorspelling

Real Madrid zal voor eigen publiek vol op de aanval gaan en we verwachten dan ook dat de Spanjaarden deze wedstrijd met een klein verschil zullen winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Bayern München :

 
Real Madrid
Gelijkspel
Bayern München
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.45
3.50

2.85

Unibet >> Wedden op Unibet
2.35
3.55
2.95
bWin >> Wedden op bwin
2.40
3.50
2.70
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.38
3.45
2.84
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.45
3.50

2.85

Real Madrid x Bayern München zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook