puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Royal Antwerp Football Club x Zulte-Waregem Cofidis Cup woensdag 24 september 2014 om 20u45

Dinsdag 23 september, 2014

Royal Antwerp x Zulte-Waregem
De voetbalkalender is dit jaar overvol. In de Belgische Jupiler Pro League moest men binnen enkele weken na het Wereldkampioenschap alweer aan de bak en ook de Europese competities zijn weer begonnen. Bovendien kunnen we deze week de achtste finale van de beker van Belgie gaan bekijken. Daarin ontvangt tweedeklasser Royal Antwerp de topploeg Zulte Waregem. Kan Antwerp in deze wedstrijd stunten of doet Zulte Waregem wat het moet doen en plaatst het zich voor de kwartfinale van de beker? Een voorbeschouwing.

Royal Antwerp

Royal Antwerp is geen onbekende voor de voetballiefhebbers onder ons. De ploeg is al meerdere keren aanwezig geweest in de bovenste afdeling van het Belgische voetbal en heeft in een iets verder verleden zelfs kampioenschappen behaald en de beker gewonnen. De laatste vijftien jaar ging het echte steeds minder en na de degradatie in 2003 naar de Tweede Klasse, slaagde de ploeg er niet meer in om te promoveren naar het hoogste niveau. Men plaatste zich voor de achtste finale door in de vijfde ronde met 3-1 te winnen van R. Fc Seresien. In Antwerpen wordt reikhalzend uitgekeken naar deze wedstrijd en men is vastbesloten om alles op alles te zetten om te stunten tegen Zulte Waregem.

Zulte Waregem

Zulte Waregem is de laatste jaren in opkomst in de Jupiler Pro League. Twee jaar terug werd de titel op de laatste speeldag uit handen gegeven en ook vorig jaar speelde men lang mee om de landstitel. Dit jaar gaat het echter veel minder met de ploeg van Jacky Dury. Zulte Waregem is namelijk terug te vinden op de voorlaatste plaats van de competitie en behaalde tot nog toe slechts zes punten uit acht gespeelde wedstrijden. Men lijkt dus hopeloos uit vorm en een wedstrijd tegen een ploeg die een klasse lager speelt lijkt de ideale manier om het zelfvertrouwen wat op te schroeven. Zeker nadat men afgelopen weekend opnieuw tegen een zeperd opliep toen er in en tegen Charleroi met 2-1 werd verloren. De spelers van Dury zullen op scherp staan en zich bewust zijn van het feit dat een nieuwe misstap catastrofale gevolgen zou kunnen hebben.

Voorspelling

Bekerwedstrijden kunnen alle kanten op. Als we daarbij ook nog eens kijken naar de slechte vorm waarin Zulte Waregem op dit moment verkeert, zou het wel eens een heel spannende wedstrijd kunnen worden. Toch voorspellen we een overwinning voor Zulte Waregem.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Royal Antwerp x Zulte Waregem :

  Royal Antwerp Gelijkspel Zulte Waregem
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 3.4 3.25 2.05
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 3.25 3.35 2
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.8 3.6 1.8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 3.2 3.3 2.05
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 3.25 3.45 2.06
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet)      

Royal Antwerp x Zulte-Waregem zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Belgische Beker (Cofidis Cup).

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook