puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Westerlo x Zulte Waregem zaterdag 30 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 29 augustus, 2014

Westerlo x Zulte Waregem
Hoewel het nog volop zomer is en de vakantie nog lang niet voor iedereen voorbij is, is de Belgische Jupiler Pro League al weer volop bezig. Er liggen zelfs al vijf speelronden achter ons en we kunnen op de ranglijst al enkele bijzondere dingen waarnemen. Komend weekeinde zal de transfermarkt sluiten en weten we definitief wie er nog bij komen in de Eerste Klasse en welke spelers weggaan. Ondertussen wordt er gewoon door gevoetbald en treedt zaterdag 30 augustus Westerlo in eigen huis aan tegen titelkandidaat Zulte Waregem. Kan de gepromoveerde ploeg stunten of gaat Zulte er met de punten vandoor? Een voorbeschouwing.

Westerlo

Na twee jaar afwezigheid is Westerlo weer terug in de hoogste afdeling van het profvoetbal. De ploeg wilde het liefst natuurlijk direct weer promoveren, maar het eerste seizoen ging het mis in de nacompetitie. Vorig jaar wist men echter op overtuigende wijze kampioen te worden, waardoor men dit jaar weer uit mag komen in de Eerste Klasse. Tot dusver maakt Westerlo behoorlijk veel indruk en lijkt het erop dat ze ver bij de onderste plaatsen vandaan zullen blijven. Het seizoen is echter nog jong en er kan natuurlijk van alles gebeuren. Feit blijft echter wel dat de promovendus na vijf gespeelde wedstrijden op een keurige vierde plaats staat met negen behaalde punten. Men zal bovendien voor eigen publiek willen laten zien dat men ook van een goed voetballende ploeg als Zulte Waregem kan winnen.

Zulte Waregem

Sinds Jacky Dury terug is gekeerd op het oude nest, is Zulte Waregem met sprongen vooruit gegaan. De ultieme beloning bleef echter voorlopig uit: men wil koste wat het kost kampioen worden. Na een tweede en een vierde plaats in de afgelopen jaren, lijkt het dit jaar te moeten gaan gebeuren voor Zulte. Het is echter maar de vraag of de spelers met die druk om kunnen gaan. Tot dusver kent Zulte Waregem een zwakke start van de competitie. Uit de vijf gespeelde wedstrijden werden evenzoveel punten gehaald en dat is simpelweg te weinig voor een titelkandidaat. De druk lijkt dan nu al enorm en de uitwedstrijd tegen Westerlo zal eigenlijk gewonnen moeten worden om die druk niet verder op te voeren.

Voorspelling

Ondanks de goede start denken we dat Westerlo een maatje te klein zal zijn voor Zulte Waregem. We denken dan ook dat Zulte deze wedstrijd gaat winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Westerlo x Zulte Waregem :

  Westerlo Gelijkspel Zulte Waregem
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.5 3.25 2.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.5 3.25 2.65
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.55 3.3 2.55
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.3 2.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.48 3.25 2.7
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.6 3.25 2.7

Westerlo x Zulte Waregem zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook