puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Cercle Brugge 15 februari 2014 om 20u00

Donderdag 13 februari, 2014

Zulte Waregem x Cercle Brugge
Subtopper Zulte Waregem ontvangt zaterdagavond 15 februari in het eigen Regenboogstadion middenmoter Cercle Brugge. Beide ploegen maken momenteel een mindere periode door. Zowel Zulte Waregem als Cercle Brugge won slechts een van zijn laatste vijf wedstrijden. Essevee wil voor eigen publiek het geschonden blazoen weer oppoetsen na de uitnederlaag van afgelopen week bij koploper Standard Luik.

Zulte Waregem kent seizoen van pieken en dalen

Zulte Waregem staat momenteel vierde in de Belgische hoogste klasse. De ploeg van trainer Francky Dury is er op gebrand om na drie duels zonder competitiezege weer de volle drie punten te bemachtigen. Zulte kent tot nu toe een seizoen van pieken en dalen. Essevee werd in december pijnlijk uitgeschakeld voor de Europa League door het Russische Roebin Kazan, maar plaatste zich aan de andere kant wél voor de bekerfinale van België. Met een zege op Cercle behoudt Zulte het zicht op de plaatsen die volgend seizoen recht geven op Europees voetbal. Kijkend naar de laatste negen onderlinge ontmoetingen, ontlopen beide ploegen elkaar niet. Het verschil wordt gemaakt in de thuisduels. Zulte won de laatste drie competitieduels op eigen grond tegen Cercle Brugge.

Cercle Brugge momenteel een veilige middenmoter

Cercle Brugge had vorig seizoen een moeizaam voetbaljaar, waarin het ternauwernood aan degradatie wist te ontkomen. Daarentegen haalde de ploeg van huidig trainer en oud-topvoetballer Lorenzo Staelens wél de bekerfinale. De ploeg bekleedt momenteel een veilige positie in de middenmoot, maar lijkt nu wel even in een dip te zitten. In de laatste 5 duels werd alleen thuis van Charleroi gewonnen. De bezoeken aan Waregem zijn de laatste jaren niet bijzonder succesvol. Cercle Brugge won in januari 2008 voor het laatst bij Zulte Waregem. Uchebo is met 5 treffers de topscorer van Cercle. Daarmee is hij even productief als de topscorers van Zulte Waregem Naessens en Hazard, die er beiden ook 5 hebben gescoord.

Zulte Waregem en Cercle Brugge geen onbekenden voor elkaar

Zulte Waregem en Cercle Brugge hebben geen geheimen voor elkaar. De ploegen stonden eerder dit jaar ook al tegenover elkaar in de kwartfinale van de Belgische beker. Zulte Waregem plaatste zich op doelsaldo (1-0 winst thuis, 3-2 verlies uit) voor de laatste vier. Het geeft aan hoezeer beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Van de laatste 17 duels won Zulte er 9 en Cercle 8. Het lichte voordeel van dit competitieduel ligt op basis van het thuisvoordeel en de thuisresultaten echter bij Zulte Waregem.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Cercle Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.55
3.90
5.80
Unibet >> Wedden op Unibet
1.52
3.80
6.50
bWin >> Wedden op bwin
1.53
3.75
5.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.55
3.70
6.74
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.55
3.90
5.80

Zulte Waregem x Cercle Brugge zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook