puce H1 Geld-Kansspel.be

Atletico Madrid x Chelsea Champions League halve finale dinsdag 22 april 2014 om 20u45

Maandag 21 april, 2014

Atletico Madrid x Chelsea
Zo langzamerhand komen we in de beslissende fase van de meeste competities. Dat geldt natuurlijk voor nationale competities, maar zeker ook voor de Europese toernooien. De Champions League heeft inmiddels de halve finales bereikt en de beste ploegen zijn overgebleven. Atletico Madrid neemt het op tegen Chelsea. Dinsdag 22 april spelen de Spanjaarden hun eerste halve finale in eigen huis tegen Chelsea. Kan Atletico een voorschot nemen op een finaleplaats of weet Chelsea het de Spanjaarden lastig te maken? Een voorbeschouwing.

Atletico Madrid

Atletico Madrid is een van de grootste verrassingen dit seizoen. De ploeg doet het in alle competities erg goed. Men heeft natuurlijk ook grote talenten zoals Diego Costa en Koke in het team, maar het sterkste punt van Atletico is het hechte collectief dat trainer Simeone ervan gemaakt heeft. Op deze wijze weet men elke week opnieuw weer indruk te maken in de Spaanse competitie. Niet voor niets staat men op dit moment fier bovenaan en hebben zowel Barcelona als Real Madrid nog niets gevonden om Atletico te stoppen. In de Champions League lijkt ook alles te kloppen. In de kwartfinale werd zelfs Barcelona uitgeschakeld. Na een gelijkspel in Camp Nou, wist men in eigen huis te winnen van de Catalanen waardoor een plaats in de halve finale een feit was. Atletico maakte in die wedstrijd enorm veel indruk doordat Barcelona min of meer van de mat gespeeld werd. Ook tegen Chelsea zal men vol op de aanval gaan en willen winnen.

Chelsea

Onder leiding van Jose Mourinho lijkt Chelsea weer tot grootse dingen in staat. De Londenaren blaken plots weer van het zelfvertrouwen en maakten veel indruk dit seizoen. Zo speelt men nog steeds mee voor de landstitel en werden er behoorlijk goede ploegen uitgeschakeld in de Champions League. In kwartfinale leek het doek te vallen toen men uit van PSG verloor met 3-1 en thuis lange tijd op 1-0 bleef steken. Demba Ba zorgde echter voor een explosie van vreugde op Stamford Bridge door in de laatste minuut de winnende te maken. Mourinho kennende zal Chelsea vooral naar Spanje komen om te verdedigen en een gunstige uitgangspositie voor de return te creëren.

Voorspelling

We verwachten dat Atletico de enige ploeg zal zijn die wil voetballen dan dat dit ook beloond zal worden met een overwinning, al zal het volgens ons wel een krappe overwinning worden.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Chelsea :

 
Atletico Madrid
Gelijkspel
Chelsea
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.95
3.40

4.25

Unibet >> Wedden op Unibet
1.92
3.25
4.50
bWin >> Wedden op bwin
1.91
3.30
3.90
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.92
3.30
4.20
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.95
3.40

4.25

Atletico Madrid x Chelsea zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook