puce H1 Geld-Kansspel.be

Bayern München x Manchester United Champions League 9 april 2014 om 20u45

Maandag 7 april, 2014

Bayern München x Manchester United
Na de clash in Manchester die onbeslist eindigde, staan Bayern München en Manchester United opnieuw tegenover elkaar. De inzet is een plaats in de halve finale van de Champions League en door het gelijkspel in de eerste wedstrijd kan het nog alle kanten op. Natuurlijk is Bayern München licht in het voordeel omdat ze deze tweede en beslissende wedstrijd voor eigen publiek mogen spelen. Manchester United maakte echter in de eerste wedstrijd veel indruk, met name door het goed georganiseerde spel dat de ploeg speelde en de weinige kansen die het weg gaf. Welk van de twee ploegen zal aan het langste eind trekken? Een voorbeschouwing.

Bayern München

Vorig jaar waren de Duitsers onverslaanbaar en wonnen ze alles wat er te winnen viel. Ook dit jaar lijkt men weer hard op weg naar meerdere prijzen. Het landskampioenschap is zelfs al binnen. Nog nooit wist een Duitse ploeg overigens zo vroeg in het seizoen al kampioen te worden als Bayern dit jaar en men wil ook de Champions League voor het twee jaar op rij winnen. Dan zal er natuurlijk wel afgerekend moeten worden met Manchester United. Tot nog toe kende Bayern een vrij gemakkelijk editie van de Champions League. In de poule leek alles vanzelf te gaan en in de achtste finale werd Arsenal zonder al te veel moeite opzij gezet, al kregen de Duitsers daarbij wel enige hulp van de scheidsrechter. In de eerste wedstrijd tegen Manchester United lieten de Duitsers hun kwaliteiten slechts sporadisch zien. Sebastian Schweinsteiger zal deze return overigens vanaf de kant moeten bekijken, aangezien hij in de eerste wedstrijd met twee gele kaarten naar de kant moest.

Manchester United

De Engelsen zullen vol strijdlust naar Duitsland afreizen. De Champions League is immers nog de enige competitie waar men een rol van betekenis speelt, aangezien de achterstand in de competitie zo groot is, dat zelfs Europees voetbal halen moeilijk wordt. In de eerste wedstrijd liet Manchester United echter al zien dat het in staat is om het spelletje van Bayern af te breken en men zal er dan ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Voorspelling

Hoewel Manchester United zich niet zomaar gewonnen zal geven, mogen we verwachten dat Bayern München deze kwartfinale voor eigen publiek in haar voordeel zal beslissen. We voorspellen dan ook een overwinning voor Bayern München.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United :

 
Bayern München
Gelijkspel
Manchester United
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.25
6.50

11.00

Unibet >> Wedden op Unibet
1.24
6.80
11.50
bWin >> Wedden op bwin
1.22
6.50
10.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.22
6.40
11.50
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.25
6.50

11.00

Bayern München x Manchester United zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook