puce H1 Geld-Kansspel.be

Bayern München x Real Madrid Champions League halve finale dinsdag 29 april 2014 om 20u45

Maandag 28 april, 2014

Bayern München x Real Madrid
Op dinsdag 29 april wordt, in de Allianz Arena in München, om 20.45 uur afgetrapt voor de return van de halve finale in de Champions League tussen Bayern München en Real Madrid. De eerste wedstrijd tussen deze twee grootmachten, gespeeld op woensdag 23 april in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid, eindigde in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg.

Toen het affiche Real Madrid - Bayern München uit de loting voor de halve finales tevoorschijn kwam, gingen bij velen de gedachten terug naar twee jaar geleden, want ook in het seizoen 2011-2012 ontmoetten beide clubs elkaar in de halve finale van het Europese elitetoernooi. Zowel de wedstrijd in München als de wedstrijd in Madrid eindigde destijds in 2-1 voor de thuisploeg, waarna Bayern München, na 120 minuten in de tweede wedstrijd, de strafschoppen beter nam en daarmee doorstootte naar de finale in de 'eigen' Allianz Arena. Deze finale werd echter, ook na strafschoppen, verloren van Chelsea.

Bayern München

Als titelverdediger in de Champions League zal Bayern München erop gebrand zijn het negatieve resultaat van de eerste wedstrijd in Madrid weg te poetsen. Het is immers, sinds de invoering van de Champions League in 1992, nog geen enkele Europese club gelukt om deze titel te prolongeren. Het zal echter verre van gemakkelijk worden voor Bayern München om voor het derde jaar op rij de finale te bereiken. 1-0 verliezen in een uitwedstrijd is immers geen gunstige uitslag en al helemaal niet in de wetenschap dat Real Madrid dusdanig veel kwaliteit heeft dat die ploeg vrijwel altijd en overal scoort. Als Real Madrid ook in München scoort, houdt dat in dat Bayern München drie keer moet scoren om de finale te halen. Dat zal absoluut geen makkelijke opgave worden tegen een club als Real Madrid, dat over topverdedigers beschikt. Bovendien lijkt het bij Bayern München, sinds het binnenhalen van de landstitel in Duitsland een maand geleden, allemaal wat minder te gaan.

Real Madrid

Real Madrid won de Champions League voor het laatst in 2002 en dat was de negende winst van het grootste Europese clubvoetbaltoernooi (voorheen lange tijd Europa Cup I geheten) in de clubgeschiedenis. Drie jaar geleden werd José Mourinho aangesteld als trainer van Real Madrid om de tiende Europa Cup I binnen te halen, omdat hij ook met FC Porto en Internazionale de Champions League al had gewonnen. Onder zijn leiding strandde Real Madrid echter tot twee keer toe in de halve finale (in 2012 dus tegen Bayern München en in 2013 tegen Borussia Dortmund), maar Carlo Ancelotti is in zijn eerste seizoen bij Real Madrid goed op weg om in ieder geval tot de finale door te dringen, na de 1-0 in Madrid. De geschiedenis spreekt echter allesbehalve in het voordeel van Real Madrid, aangezien de club in tien wedstrijden in München slechts één keer gelijk wist te spelen en negen keer verloor.

Prognose

Verwacht mag worden dat Bayern München, net als in de eerste helft in Madrid, het spel in het begin naar zich toe zal trekken, op zoek naar een snelle goal. Real Madrid zal vanuit een goed georganiseerde verdediging enkele plaagstoten willen uitdelen in de tegenaanval, in hoop daaruit te scoren en Bayern München voor een schier onmogelijke opdracht (drie goals maken) te stellen. Een interessante, spannende wedstrijd wordt het zeker!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Bayern München x Real Madrid :

 
Bayern München
Gelijkspel
Real Madrid
BetFirst >> Wedden op Ladbrokes
1.75
4.00

4.33

BetFirst >> Wedden op betFirst
1.80
4.10

4.30

Unibet >> Wedden op Unibet
1.79
3.95
4.35
bWin >> Wedden op bwin
1.75
4.00
4.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.80
4.00
4.40
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.80
4.10

4.30

Bayern München x Real Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook