puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek en odds België x Ivoorkust Vriendschappelijke wedstrijd 5 maart 2014

Maandag 3 maart, 2014

België x Ivoorkust
Op woensdag 5 maart staat er weer een hele serie vriendschappelijke interlands op de rol. Dit is één van de weinige weken in het voorjaar, waarin er geen Europees clubvoetbal op het programma staat op de toch al overvolle voetbalkalender. Voor de meeste landen staat deze week in het teken van de laatste oefenwedstrijd, voordat halverwege mei de echte voorbereiding op het WK in Brazilië gaat beginnen. Om 20.45 uur trappen België en Ivoorkust af in Brussel. Dit is een wedstrijd tussen de nummer 11, België, en de nummer 23, Ivoorkust, van de huidige FIFA-wereldranglijst. Samen met Frankrijk - Nederland en Spanje - Italië is dit misschien wel één van de meest in het oog springende affiches van deze interlandweek.

België

België, dat komende zomer voor het eerst sinds 2002 weer aan een eindtoernooi deelneemt, is licht favoriet voor het duel met Ivoorkust. Het land kent een sterke, talentvolle lichting en het zal voor bondscoach Marc Wilmots niet eenvoudig worden om de beste samenstelling te kiezen uit de vele goede spelers die hij tot zijn beschikking heeft. Als groepshoofd van Groep H, met verder Algerije, Rusland en Zuid-Korea, mag van België worden verwacht dat het op het WK minimaal de achtste finales haalt. Voor België is dit voorlopig de laatste test richting het WK. Als het clubvoetbalseizoen beëindigd is en de voorbereiding op het WK echt in volle gang is, staan België nog oefenwedstrijden tegen Luxemburg (26 mei), Zweden (1 juni) en Tunesië (7 juni) te wachten.

Ivoorkust

Ivoorkust was, in tegenstelling tot België, wél op de WK's van 2006 en 2010 aanwezig. Met sterren als Didier Drogba, Yaya Touré en Gervinho nog altijd in de gelederen mag er het één en ander van het land verwacht worden komende zomer in Brazilië. Ivoorkust is bovendien ingedeeld in misschien wel de meest 'open' poule van het WK. Het land komt namelijk in Groep C uit tegen Colombia, Griekenland en Japan. Op voorhand is er geen grote favoriet in deze poule.

Prognose

De wedstrijd van woensdag 5 maart is de eerste onderlinge ontmoeting tussen België en Ivoorkust, dus terugkijken op eerdere ontmoetingen is er niet bij. Pikant is wel dat veel internationals van Ivoorkust hun eerste stappen in het profvoetbal hebben gezet bij diverse clubs uit de Belgische Eerste Klasse. Op basis van de FIFA-wereldranglijst is een kleine zege voor België een logische voorspelling, maar aangezien Ivoorkust een lastig te kloppen ploeg heeft, is een gelijkspel ook zeer goed mogelijk!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Ivoorkust :

 
België
Gelijkspel
Ivoorkust
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.65
3.75
5.20
Unibet >> Wedden op Unibet
1.60
3.80
5.50
bWin >> Wedden op bwin
1.65
3.90
4.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.65
3.75
5.20

België x Ivoorkust zal Plaats : Koning Boudewijnstadion. Marathonlaan 135, 1020, Brussel, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook