puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x KV Kortrijk 14 februari 2014 om 20u30

Maandag 10 februari, 2014

Club Brugge x KV Kortrijk
De West-Vlaamse derby tussen Brugge en Kortrijk heeft de laatste jaren heel wat van haar oude glorie herwonnen, met name dankzij de opmars van Kortrijk onder trainer Hein Vanhaezebrouck. Nu zondag is er daarom niet alleen sprake een derby maar ook van een topper met als inzet een plaats in play-off 1 voor Kortrijk en het gaaf houden van de titelkansen voor Club.

Club Brugge: eindelijk op de rails ?

Club Brugge wordt in zijn strijd alvast gesterkt door de overwinning op het veld van Racing Genk gisteren. Blauw-Zwart liet de Fenix niet herrijzen en toonde zich zelfs sterker dan ooit onder het tot nog toe grillige trainerschap van Michel Preud'homme. Met name de nieuwe aanwinst, Nicolas Castillo, kwam meteen al aardig uit de verf tijdens zijn debuut. Hij bracht Brugge naar de beslissende 1-3. Samen met hem toonde Club zich beter georganiseerd en meer gedreven en creatief dan in de voorbije weken. Tegen Kortrijk zal het er voor Club Brugge dus vooral op aankomen de goede prestatie tegen Genk te bevestigen.

KV Kortrijk: toch nog naar play-off 1?

In vergelijking met Club Brugge is het parcours van KVK Kortrijk dit seizoen constanter te noemen. Na een verdiend 2-2 gelijkspel tegen het geteisterde Anderlecht, willen de Reds van Hein Vanhaezenbrouck nog steeds een plaatsje in de play-off 1 bemachtigen. Daarom moet het nu nog vier punten inhalen op de zesde plaats van Racing Genk en tegelijk AA Gent van zich afschudden. Kortrijk zal zich dus genoodzaakt zien ook in Brugge voor de volle puntenpot te gaan. Het zal zich wel gesterkt weten in zijn strijd door het feit dat Racing Genk na het puntenverlies in Brugge een punt dichterbij kwam, terwijl AA Gent de kans liet liggen om in Oostende de drie punten te pakken en zo echt te profiteren van het puntenverlies van zijn concurrenten. Misschien heeft Kortrijk daarom afgelopen weekend nog wel de beste zaak gedaan van deze drie ploegen.

Club Brugge - KV Kortrijk: 3-1

Maar toch blijven Brugge en Standard de grote winnaars van het afgelopen weekend. Met name met betrekking tot Brugge bestaat nu toch de verwachting dat Preud'homme zijn troepen klaar heeft. Dit zal dus al dan niet resultaat opleveren en indien wel, dan zal het een duidelijk effect hebben op de uitslag. Kortrijk is daarenboven sowieso een voetballende ploeg en is door de situatie ook enigszins verplicht om, net als Brugge, voor winst te gaan. Twee voetballende ploegen opgeteld met het momentum van Preud'homme en het thuisvoordeel van Club: Club Brugge - Kortrijk, 3-1.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Kortrijk :

 
Club Brugge
Gelijkspel
KV Kortrijk
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.60
3.75
5.50
Unibet >> Wedden op Unibet
1.50
4.00
6.25
bWin >> Wedden op bwin
1.53
4.10
5.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.60
3.55
6.36
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.60
3.75
5.50

Club Brugge x KV Kortrijk zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook